Prinsessa Annen koirankouluttajaa epäillään vaimonsa murhasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Annen koirankouluttajaa epäillään vaimonsa murhasta

Prinsessa Annen koiraa kouluttanutta miestä epäillään vaimonsa murhasta. Tapahtumat eskaloituivat maatilalla, jossa pääministeri Boris Johnson asui lapsena.

25.2.2020 10:21

John Zurickin, 67, epäillään ampuneen vaimonsa Debbien, 56, sen jälkeen kun tälle selvisi, että vaimolla on uusi poikaystävä. Epäillyn murhan jälkeen Zurick ampui itseään haulikolla.

Veriteko tapahtui viime sunnuntaina Somersetissa, maatilalla, joka kuului aikoinaan pääministeri Boris Johnsonin perheelle.

Paikalle saapuneet ensihoitajat eivät pystyneet pelastamaan rouva Zurickia, mutta itseään ampunut mies saatiin toimitettua sairaalaan, jossa hänen tilansa todettiin kriittiseksi, mutta vakaaksi.

Pariskunta oli ollut naimisissa 30 vuotta. Molemmat toimivat metsästyskoirien kouluttajina.

Zurickin perhe oli tuttu näky ampumaradoilla ja he olivat avaintoimijoita paikallisessa clumberinspanieli-yhdistyksessä, jonka puheenjohtajana toimii prinsessa Anne.

Yhdistyksen kotisivuilla John Zurick kuvailee, kuinka hän opetti prinsessan Sparkle-koiraa, mutta sai kuninkaalliselta nuhteita, koska koira ei oppinut noutamaan fasaania.

Zurickit olivat ostaneet päämisteri Boris Johnsonin lapsuudentilan tämän isältä Stanley Johnsonilta seitsemän vuotta sitten 524 400 eurolla.

Stanley Johnson omistaa edelleen naapurissa olevan maatalon vaimonsa Jenniferin kanssa.

Lähellä on myös kiinteistö, jonka omistaa päämisterin sisko Rachel ja asunnoiksi muutettuja latoja, jotka omistaa pääministeri yhdessä Leo-veljensä kanssa.

Stanley Johnson kuvaili tuntojaan Daily Mailille tuoreeltaan.

– Minä ja vaimoni olemme shokissa, ihmeissämme ja todella surullisia tästä traagisesta tapahtumasta, mies kertoi lehdelle kuultuaan murhasta.

– Olemme pahoillamme rouva Zurickin poismenosta. Hän oli naapuri ja kovin rakastettu. Hän oli spanieliyhdistyksen kunniajäsen ja hänen työtään rakastettiin koko yhteisössämme.

Pariskunnan ystävät kertoivat lehdelle, että rouva Zurick oli ollut viime aikoina erittäin ärsyyntynyt mieheensä. Rouva oli jopa muuttanut hetkeksi ystävänsä luokse Irlantiin ”päästäkseen eroon kaikesta”.

Zurickin epäillään ampuneen vaimonsa, kun tämä palasi tilalle viime sunnuntaina hakemaan tavaroitaan ja koiriaan.

– Debbie palasi kotiin koirien takia ja John oli juuri saanut kuulla, että hänellä on uusi mies, ystävä kertoi.

– Debbie tahtoi erota.

Poliisi on käynnistänyt murhatutkinnan, mutta ei tiedota asiasta enempää tässä vaiheessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?