Michael Jacksonin nuorin poika täytti 18 vuotta – tältä yksin miljoonakartanossa vuosien ajan elänyt Blanket näyttää nykyään - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin nuorin poika täytti 18 vuotta – tältä yksin miljoonakartanossa vuosien ajan elänyt Blanket näyttää nykyään

Julkaistu: 23.2. 21:22

Kaikki Michael Jacksonin lapset ovat nyt täysi-ikäisiä.

Popikoni Michael Jacksonin nuorin poika Blanket saavutti perjantaina 18 vuoden iän. Blanket, joka tunnetaan nykyisin myös nimellä Biji, vietti juhlapäiväänsä sisarustensa kanssa.

Jacksonilla on kolme lasta: Blanket, jonka oikea nimi on Prince Michael Jackson II, 21-vuotias Paris Jackson ja 23-vuotias Prince Michael Joseph Jackson.

Blanket on nähty lapsista kaikista vähiten julkisuudessa. Hän oli vain 7-vuotias, kun hänen isänsä kuoli vuonna 2009. Hän tosin päätyi valokeilaan varsin rajulla tavalla, kun hänen isänsä roikotti häntä vain muutaman kuukauden ikäisenä berliiniläisen hotellin parvekkeelta.

Prince, Paris and Blanket tätinsä LaToya Jacksonin kanssa vuonna 2012.

Merkkipäivän kunniaksi Paris julkaisi Instagram-tilillään suloisen onnitteluviestin sisaruskuvan kera. Lisäksi hän julkaisi kaksi vanhempaa otosta pikkuveljensä kanssa.

  • Voit selata kuvia sen päälle ilmestyvistä nuolista. Blanket on kuvassa vasemmalla.

– Pikkuveljeni on laillisesti aikuinen tänään. Mitä hittoa. Muistan, kun vielä vaihdoin hänen vaippojaan, Paris kirjoittaa kuvatekstissä.

– Tämä on ollut melkoinen matka. Olen ylpeä komeasta, älykkäästä, näkemyksellisestä, hauskasta ja kiltistä nuoresta miehestä, joka hänestä on tullut. Hän pitää yksityisyydestään, joten en aio sanoa muuta. Hyvää syntymäpäivää, pikkuveli, hän jatkaa.

Jacksonin lapset Prince (vas), Blanket ja Paris popin kuninkaan muistokonsertissa vuonna 2011.

Peoplen mukaan sisarukset juhlistivat veljensä syntymäpäivää Los Angeleissa sijaitsevassa japanilaisessa ravintolassa.

Viime elokuussa uutisoitiin, että Michael Jacksonin veljenpoika olisi ottanut Blanketin huomaansa siksi aikaa, kunnes tämä täysi-ikäistyy. Aiemmin TJ Jacksonilla oli Blanketin jaettu huoltajuus Michael Jacksonin äidin Katherine Jacksonin kanssa.

Blanketin huoltajuus määrättiin sukulaisille, sillä pojalla ei ole lainkaan suhdetta äitiinsä.

Blanket lähdössä karatetunnilta vuonna 2014.

Perheelle työskentelevien henkilöiden mukaan Jacksonin nuorin lapsi on kuitenkin käytännössä asunut yksin valtavassa kartanossa ilman huoltajaa. Kartanossa on runsaasti henkilökuntaa, jotka huolehtivat kodin siisteydestä ja valmistavat hänen ateriansa.

Jacksonin perheelle työskentelevä nimettömänä pysyttelevä henkilö kertoi aikaisemmin Page Sixille, että henkivartijat käyvät ostoksilla pojan puolesta, jos hän esimerkiksi tarvitsee tarvikkeita kouluun.

– Hän on kasvattanut itse itsensä, lehdelle kerrottiin.

Michael Jacksonin perhe joutui viime vuonna vaikean tilanteen eteen, kun edesmenneestä popin kuninkaasta julkaistiin runsaasti kohua herättänyt Leaving Neverland -dokumentti. Dokumentissa Jacksonia syytetään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Michael Jackson vuonna 1992.

Rajut syytökset ja erittäin kylmäävä dokumentti saivat Jacksonin läheiset puolustuskannalle. Erityisesti Blanket otti läheisten mukaan tilanteen erittäin raskaasti. Läheisten mukaan Blanketin koko luonne muuttui kohun seurauksena radikaalisti ja hän lakkasi puhumasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?