Maisa Torppa julkaisi kuvakollaasin ”kaksoisolennoistaan” – seuraajat järkyttyivät: ”Sokeita ovat katselijat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa julkaisi kuvakollaasin ”kaksoisolennoistaan” – seuraajat järkyttyivät: ”Sokeita ovat katselijat”

Maisa Torppa otti osaa kaksoisolentohaasteeseen.

Julkaistu: 23.2. 11:57

Maisa Torppa otti osaa sosiaalisessa mediassa leviävään haasteeseen.

Ystävänpäivänä avioliiton satamaan purjehtinut Maisa Torppa on ottanut osaa sosiaalisessa mediassa suosituksi nousseeseen kaksoisolentohaasteeseen.

Torppa, 28 vuotta, julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin, jossa hän on asetellut omien kuviensa viereen muotisuunnittelija Donatella Versacen, 64, sekä kantri-ikoni Dolly Partonin, 74, kuvat.

– On vissiin joku näköisvillitys käynnissä. Tässä leidit jonka näköisiksi minua on somessa kehuttu, Torppa kirjoittaa kuvatekstissä.

Sometähti on lisännyt kirjoituksensa yhteyteen myös aihetunnisteen ”lol”, mikä viestisi Torpan julkaisun olleen tehty pilke silmäkulmassa.

Julkaisu herätti Torpan seuraajien keskuudessa ristiriitaisen reaktion. Osa järkyttyi ja kiisti jyrkästi, että Torppa näyttäisi itseään yli puolet vanhemmilta naisilta.

– Apua! Ne sais mennä kyllä optikolle jotka teitä pitää samannäköisinä. Tsiisus.

– Sokeita ovat katselijat.

– No huh huh.. Sä oikeasti olet yksi kauneimmista naisista ketä tiedän

Osa taas päätteli Torpan tehneen julkaisun huumorilla.

– Joka itselleen nauraa, se parhaiten nauraa!

– No en tuosta ulkonäöstä niin ois kiinnostunut, mutta tuon Dolly Partonin elämänilon ja sitkeyden kyllä mielelläni ottaisin. Se rouva jaksaa vieläkin!

Myös muut julkisuuden henkilöt ovat suhtautuneet haasteeseen huumorilla. Myös laulaja Paula Vesala otti lauantaina osaa haasteeseen ja innostui julkaisemaan Instagram-tilillään lukuisia kuvia ”kaksoisolennoistaan”. Hän tarkensi Instagram-tilillään muun muassa, ettei esiinny tupakka-askien kyljestä löytyvässä varoituskuvassa.

Vertauskuvat saivat muusikon seuraajat suorastaan riehaantumaan.

Maisa Torppa on nauttinut viimeisen viikon tuoreesta avio-onnesta, sillä hän meni viime perjantaina naimisiin Mikko-rakkaansa kanssa.

Maisa kertoi IS:lle häiden jälkeen, että vastavihityllä pariskunnalla koittaa nyt paluu tavalliseen arkeen. Hieman myöhemmin he suuntaavat Mikon kanssa viikon pituiselle häämatkalle Alpeille, jossa tarkoituksena on ainakin lasketella.

Maisa ja Mikko ystävystyivät viime keväänä, mutta suhde syventyi rakkaudeksi loppuvuodesta 2019. Kun kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa, Maisa oli vielä kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa. Maisan ja Jari-Matin häitä oli tarkoitus juhlia viime vuodenvaihteessa, mutta pari erosi lokakuussa. Moni onkin ihmetellyt, miksi Maisa halusi astella alttarille toisen miehen kanssa näin pian eronsa jälkeen.

– Tahdomme naimisiin, koska tämä tuntuu hyvältä ja oikealta, Maisa sanoi napakasti Ilta-Sanomille ennen perjantaina vietettyjä häitään.