Toni Nieminen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa – vaimolta jäätävä kuitti - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa – vaimolta jäätävä kuitti

Julkaistu: 22.2. 10:17

Toni Nieminen toi uuden rakkaansa julkisuuteen, mutta hänen vaimollaan oli sananen sanottavanaan.

Ex-mäkihyppääjä, asuntokauppias Toni Nieminen, 44, erosi hiljattain vaimostaan Heidi Niemisestä. Tammikuussa Nieminen kertoi Ilta-Sanomille tapailleensa toista oululaista naista, mutta painotti, ettei uusi naisystävä ole syy pariskunnan erolle.

Nyt Nieminen on julkaissut Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa.

– Viimeset psyykkaukset ennen kun pistetään kisahaalarit päälle ja käynnistetään laitteet. Katotaan kauanko ukkoa naurattaa, Nieminen kirjoittaa kuvatekstissä.

Nieminen kertoo julkaisun yhteydessä toimivansa tänään ajettavassa Tornio-Rallissa kartturina.

Otosta on yllättäen kommentoinut myös Niemisen ex-vaimo Heidi Nieminen. Heidi Nieminen kertoi tammikuussa IS:n haastattelussa parin eronneen, koska Toni muutti toisen naisen luokse asumaan. Kumpikaan osapuoli ei ole kuitenkaan jättänyt virallisia eropapereita.

– Empiirisen tutkimuksen mukaan hymy hyytyy melko nopeasti, Heidi Nieminen kommentoi kuvaa nauruhymiöiden kera.

Toni ja Heidi Niemisen suhde on ollut vaiheikas. Pari ei ole vieläkään eronnut, vaikka ovatkin muuttaneet omiin osoitteisiinsa.

Lue lisää: Nyt puhuu Heidi Nieminen: ”Että ihan kolmen viikon sisällä on tämä kaikki tapahtunut” – eri mieltä eron syystä kuin Toni

Ilta-Sanomat tavoitti tammikuussa myös Niemisen kanssa seurustelevan 39-vuotiaan oululaisnaisen puhelimitse. Hyväntuulinen nainen vahvisti seurustelevansa Niemisen kanssa. Hän oli myös samaa mieltä miehen kanssa siitä, ettei hän itse ollut syypää siihen, että Niemisten myrskyisä liitto ajautui lopulta karille.

– Ei olla lähdetty tätä kommentoimaan vielä, kun on lapset ja muut tässä kuitenkin. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että en ole kolmas osapuoli, heidän eronsa syynä. He olivat oman eronsa jo aloitelleet siinä. Mutta näistähän voi toki olla ihmiset montaa mieltä, nainen sanoo Ilta-Sanomille.

Nimettömänä julkisuudessa pysyttelevällä oululaisnaisella on seitsemän lasta, Niemisellä omia lapsia on neljä.

– Ei mulla ihan niin montaa lasta enää asu tässä kotona. Ovat osa jo täysikäisiä, nainen sanoo Ilta-Sanomille.

– Haluan, että lähipiiri ja lapset pääsevät ensin jyvälle tästä kaikesta. Kyllähän tämän tosin kaikki varmasti jo tietää, ja lähipiirikin kyllä tietää. Kyllä me varmasti kerrotaan näistä asioista jossain vaiheessa, sitten kun ollaan valmiita siihen.

Jo aiemmin Nieminen paljasti IS:lle (7.1.), että hän on tapaillut uutta naista eikä enää asuu yhdessä vaimonsa Heidi Niemisen kanssa. Viime ajat Nieminen on majaillut uuden seurustelukumppaninsa luona. Heidi puolestaan löysi juuri hiljattain uuden asunnon itselleen.

– Eipä tässä nyt ole itselläni mitään tarvetta lähteä kertomaan omasta elämäntilanteestani sen enempää, mutta selväksihän se on jo aiemmin tullut, että olen suhteessa toisen naisen kanssa. Se tässä on se tilanne, Nieminen kommentoi.

Lisää aiheesta