Steven Spielbergin 23-vuotias tytär ryhtyi aikuisviihdealalle – näin isä reagoi - Viihde - Ilta-Sanomat

Steven Spielbergin 23-vuotias tytär ryhtyi aikuisviihdealalle – näin isä reagoi

Elokuvaohjaajan tytär Mikaela Spielberg haluaa tavoitella unelmaansa aikuisviihdealalla ja eroottisena tanssijana.

21.2.2020 13:45

Elokuvaohjaaja Steven Spielbergin, 73, tytär Mikaela Spielberg, 23, kertoo valinneensa täysin erilaisen uran kuin isänsä. Mikaela kertoi sosiaalisessa mediassa ryhtyneensä aikuisviihdealalle.

Spielberg ja hänen näyttelijävaimonsa Kate Capshaw adoptoivat Mikaelan hänen ollessaan pieni.

Mikaela Spielberg avautuu uravalinnastaan lisää The Sunin tuoreessa haastattelussa. Mikaela paljastaa aloittaneensa jo tuottamaan omia aikuisviihdevideoitaan ja haaveilevansa myös stripparin urasta.

– Kyllästyin siihen, että minun käskettiin vihata vartaloani. Kyllästyin myös päivittäiseen töissä käymiseen, sillä se ei ruokkinut sieluani yhtään, Mikaela selitti The Sunille.

– Tämän työn avulla voin tyydyttää muita ihmisiä, mutta se tuo myös minulle iloa tavalla, joka ei ole ollenkaan vahingollinen, Mikaela sanoi.

Kate Capshaw tyttäriensä Destry Allyn Spielbergin (vasemmalla) ja Mikaela George Spielbergin (oikealla) kanssa.­

Hänen mukaansa hänen vanhempansa eivät järkyttyneet asiasta, vaan olivat vain hieman tietämättömiä ja uteliaita.

– Turvallisuuteni on aina ollut ykkösasia heille. Uskon, että kun he näkevät kuinka pitkälle olen päässyt, he ajattelevat, että vau, kasvatimme todella itsenäisen nuoren naisen, Mikaela sanoo.

Mikaela on kihloissa 47-vuotiaan Chuck Pankow’n kanssa. Mikaela kertoo, että hänen miehensä tukee hänen uravalintaansa, vaikka asian sulattamisessa menikin hetki. Rajan Mikaela vetää siihen, ettei hän harrasta seksiä kameran edessä toisten kanssa.

– Esiinnyn vain soolona. Se olisi suhteelleni vahingollista, jos tekisin jotain muuta, Mikaela totesi.

Kate Chapshaw ja Steven Spielberg lapsineen Kaliforniassa 2007.­

Mikaela toivoo pääsevänsä uransa avulla taloudellisesti itsenäiseksi. Hänen vanhempansa ovat tienanneet Hollywoodissa sievoisia summia.

– Olen aina ollut seksuaalisesti avoin ihminen, ja se on ajanut minut aiemmin ongelmiin. Tämä on positiivinen ja voimauttava päätös. Siinä ei ole mitään hävettävää, että on kiinnostunut tästä alasta.

Mikaela myöntää kamppailleensa vuosien ajan erilaisten haasteiden kanssa. Hän on kertonut joutuneensa nuorempana seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, joka vaikutti hänen nuoruuteensa. Hän on kärsinyt niin syömishäiriöstä, alkoholismista kuin myös mielenterveysongelmista.

Mikaela on myös myöntänyt joutuneensa pahasti kiusatuksi sukunimensä takia.

– Olin hemmoteltu, mutta vastuullinen nuori. Vanhempani kasvattivat minut kuitenkin kunnioittamaan kovaa työtä ja köyhyyttä, Mikaela kertoi.

Kate Chapshaw ja Steven Spielberg.­

Spielbergin ja hänen vaimonsa Capshaw’n perheeseen kuuluu seitsemän lasta.

Vanhin heistä on Jessica Capshaw, joka syntyi vuonna 1976 Capshaw’n aiemmasta liitosta Robert Capshaw’n kanssa. Max Samuel Spielberg puolestaan syntyi vuonna 1985 Spielbergin aiemmasta avioliitosta Amy Irvingin kanssa.

Kate Capshaw adoptoi aiemmassa liitossaan vuonna 1988 myös pojan nimeltään Theo. Kun Kate ja Steven tapasivat, tuli Stevenistä tuli Theon virallinen adoptioisä.

Myöhemmin Spielberg ja Capshaw saivat Sasha Rebecca Spielbergin vuonna 1990, Sawyer Avery Spielbergin vuonna 1992 ja Destry Allen Spielbergin vuonna 1996. Mikaela puolestaan adoptoitiin perheeseen myös vuonna 1996.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?