Maisa Torppa esittelee ensi kertaa kolmen karaatin vihki- ja kihlasormuksensa - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa esittelee ensi kertaa kolmen karaatin vihki- ja kihlasormuksensa

Maisa Torppa avioitui ystävänpäivänä.

Julkaistu: 21.2. 8:21

Maisa Torppa esittelee sormuksiaan Instagramissa.

Maisa Torppa avioitui ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Pari vihittiin Helsingin vanhassa kirkossa läheisten ympäröimänä, minkä jälkeen hääjuhlaa vietettiin hotelli Kämpin juhlatiloissa.

Avioitumisen myötä Maisan vasenta nimetöntä koristaa kaksi timanttisormusta. Nyt julkkiskaunotar vilauttaa sormuksiaan ensi kertaa Instagram-tilillään. Maisa julkaisi tarinoissaan kuvan vasemmasta kädestään kesken kynsihuollon, jossa samalla näkyvät myös hänen sormuksensa.

– Vain Maisajutut, kaunotar kirjoittaa jo kuudelta aamulla napatun kuvan yhteydessä,

Maisa Torppa vilautti sormuksiaan Instagramin tarinoissaan.

Maisa kertoi IS:lle aiemmin, että toisessa sormuksessa on suuri 1,25 karaatin timantti ja toisessa sirompi timanttirivistö.

– Mikko sanoi ihanasti, että ”sinä et ole yhtään alle kolmen karaatin arvoinen”, Maisa naurahti.

Ylellisten häiden jälkeen Maisa kertoi IS:lle törmänneensä jatkuvasti kommentteihin, joissa häntä väitetään rahanahneeksi. Hän kertoi suhtautuvansa raha-asioihin vakavuudella ja tekevänsä huolellista verosuunnittelua yhdessä kirjanpitäjänsä kanssa. Maisa tienaa ison osan elannostaan sosiaalisen median yhteistöiden avulla, lisäksi hän työskentelee lentoemäntänä.

– Minun ei ole koskaan tarvinnut eikä tarvitse koskaan jatkossakaan elää kenenkään miehen rahoilla.

Ilkeiden puheiden vuoksi Maisa kertoi tulleensa entistä tarkemmaksi siitä, että maksaa kaikesta mahdollisesta Mikon kanssa puolet – ja joskus jopa enemmän. Hän kertoi maksaneensa myös häistä puolet.

– Minulle oli tärkeää, että ostin talostamme puolet. Olen ostanut joka ikisen kotimme huonekalun itse. Huomaan, että minulla on vahva tarve näyttää pärjääväni näiden puheiden vuoksi, ja ostan asioita vain näyttääkseni, vaikka eihän minun tarvitsisi niin tehdä.

Maisa kertoi IS:lle häiden jälkeen suunnanneensa Leville perheensä kanssa, missä hän ja Mikko ensi kertaa myös tapasivat viime vuoden keväällä. Tuoreen aviomiehensä kanssa Maisa suuntaa häämatkalle Alpeille keväällä.