Mikko Koivu ja Helena-vaimo: Avioero!

Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta kerrotaan Ilta-Sanomille, että Mikko Koivu on hakenut avioeroa yksin 4. helmikuuta.

Mikko Koivu ja vaimo Helena Koivu Helsinki-Vantaan lentoasemalla toukokuussa 2016.

20.2.2020 8:09

Jääkiekkoilija Mikko Koivu on hakenut avioeroa vaimostaan Helena Koivusta. Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että Mikko Koivu on hakenut avioeroa yksin 4. helmikuuta 2020. Pariskunnan erosta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Pariskunta meni kihloihin heinäkuussa 2013 ja parin häitä tanssittiin vuotta myöhemmin Turussa. Mikko ja Helena Koivulla on kolme yhteistä lasta. Parin esikoinen, Sofie-tytär syntyi vuonna 2013 ja kaksi vuotta myöhemmin perhe täydentyi Kasper-pojalla. Lokakuussa 2018 pariskunta sai kolmannen lapsensa, Oskar-pojan.

Mikko ja Helena Koivulla on avioehto. Avioehto on rekisteröity heinäkuussa 2014, ennen pariskunnan häitä. Avioehtosopimuksessa puolisot voivat sopia, ettei kummallakaan taikka toisella ole avio-oikeutta toisen omaisuuteen. Avio-oikeus voidaan sulkea pois kokonaan taikka osittain. Avioehtosopimus tulee voimaan, kun se on rekisteröity. Jokainen maistraatti on toimivaltainen ottamaan ilmoituksen vastaan.

Perhe on asunut pitkään Pohjois-Amerikassa, missä Mikko Koivu on pelannut NHL-joukkue Minnesota Wildin riveissä vuodesta 2005 lähtien. Koivu toimii myös joukkueen kapteenina. Hän on tienannut urallaan noin 69 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?