Janni Hussin ja Joel Harkimon suhde alkoi humalanhuuruisesta illasta – kumosivat viisi viinipulloa, sitten Janni täräytti yllättävän kysymyksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussin ja Joel Harkimon suhde alkoi humalanhuuruisesta illasta – kumosivat viisi viinipulloa, sitten Janni täräytti yllättävän kysymyksen

Julkaistu: 18.2. 21:32

Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat yksityiskohtia suhteensa alkutaipaleesta Harkimon Sulamispiste -podcastissa.

Jo puolentoista vuoden ajan seurustelleet Janni Hussi ja Joel ”Jolle” Harkimo ovat tällä hetkellä ehkäpä yksi Suomen seuratuimmista julkkispariskunnista.

Nyt kaksikko on paljastanut Harkimon Sulamispiste -podcastissa yksityiskohtia siitä, kuinka parisuhde sai todellisuudessa alkunsa. Hussi ja Harkimo muistelevat tuoreessa jaksossa seurustelun alkaneen hyvin humalanhuuruisen illan päätteeksi.

– Oltiin joku kuukausi hengailtu. Päätettiin, että mennään landelle, oltiin viettämässä sun synttäreitä, Harkimo muistelee.

Joel Harkimo on kertonut suhteen olleen hänen elämänsä parasta aikaa.

Mökillä Harkimo kokkasi silloiselle tapailukumppanilleen Hussille synttäri-illallisen sekä hän oli valinnut viinit tarkoin eri ruokalajien kanssa sopivaksi. Viinivalinnat menivät nappiin, sillä juomat maistuivat kaksikolle liiankin hyvin.

– Siinä se liemikin kaatui kurkusta huomaamatta. Kaadettiin semmoinen viisi viinipulloa kahteen pekkaan, pari naureskelee.

Lopulta alkoholi rohkaisi Hussia esittämään Harkimolle rohkean kysymyksen, joka muutti parin elämän kertaheitolla.

– Se lähti tosi pahasti lapasesta. Me alettiin seurustella about näin, Harkimo sanoo, ja kertoo humalassa olleen Hussin ehdottaneen seurustelua.

– ”Ootsä miettiny et meidän pitäs ehkä rupee seurusteleen” ja sit mä olin silleen, että ”Joo, oon”. Ja sitten me ruvettiin seurustelemaan.

– Mietin seuraavana aamuna, että toivottavasti sillä ei ole hirveä morkkis, Harkimo muistelee.

Harkimo ja Hussi kertoivat seurustelustaan julkisuudessa vuoden 2018 lokakuussa. Seuraavana keväänä pari muutti saman katon alle.

Harkimo hehkutti parin yhteistä arkea IS:lle viime kesänä.

– Yhteenmuutto sujui yllättävän helposti. Tietysti se aina jännittää, miten arki lähtee toimimaan yhdessä, Harkimo sanoi.

– Janni asui ennen Jätkäsaaressa. Olin silloin paljon hänen luonaan, joten se oli sellaista matkalaukkuelämää, että on pieni määrä vaatteita, joita pitää koko ajan pestä. Kuljin samoissa vaatteissa jatkuvasti. Nyt kun on yhteinen koti, niin molemmat viihtyy tosi hyvin.

Ensimmäisenä vuosipäivänään Harkimo julkaisi Instagram-sivuillaan päivityksen, jossa hän kertoi kuluneen vuoden olleen hänen elämänsä paras.

Janni Hussi esitti Harkimolle kohtalokkaan kysymyksen alkoholin rohkaisemana.

Hyvinvointialan yrittäjä Janni Hussia voi nyt kutsua myös radiojuontajaksi, sillä nainen ilmoitti tammikuun alussa Instagramissa aloittavansa työt Radio SuomiPopin viikonloppujuontajana. Joel ”Jolle” Harkimo on puolestaan tullut tutuksi muun muassa politiikasta ja Atlantin Yli -tv-sarjan keulamiehenä.