Ambulanssi kävi Caroline Flackin asunnolla perjantaina – 16 tuntia myöhemmin tv-tähti löydettiin kuolleena - Viihde - Ilta-Sanomat

Ambulanssi kävi Caroline Flackin asunnolla perjantaina – 16 tuntia myöhemmin tv-tähti löydettiin kuolleena

Love Island UK -ohjelman juontajan Caroline Flackin asunnolla kävi ambulanssi perjantaina, mutta tähteä ei viety sairaalaan.

17.2.2020 11:22

Britanniassa huippusuositun Love Island UK-ohjelman juontaja Caroline Flack löydettiin lauantaina kuolleena asunnoltaan. Kuoleman vahvistettiin olleen itsemurha. Kotimaassaan eturivin tv-kasvoihin kuulunut Flack joutui hiljattain kohun keskelle, kun hänen miesystävänsä Lewis Burton syytti häntä pahoinpitelystä. Tapausta oli tarkoitus käsitellä oikeudessa muutamien viikkojen päästä.

Brittilehtien Mirrorin ja Daily Mailin mukaan Flackin viimeiset viikot ja päivät olivat vaikeita. Flackin kerrotaan taistelleen mielenterveysongelmien kanssa erityisesti viimeisen kahden viikon ajan.

Tilanne kärjistyi ystävänpäivänä eli perjantaina, jolloin hän oli soittanut Lontoon-asuntoonsa apua. Lontoon ambulanssiviranomaiset vahvistivat brittilehdille, että ”ensihoitajat saapuivat paikalle ja tarkastettuaan tilanteen, häntä ei viety sairaalaan”.

Noin 16 tuntia myöhemmin Flack kuitenkin löydettiin kuolleena. Lehtitietojen mukaan Flack olisi kertonut viranomaisille itsetuhoisista ajatuksistaan.

Ambulanssi kävi Caroline Flackin asunnolla alle vuorokausi ennen hänen kuolemaansa.­

Lehtitietojen mukaan ystävät viettivät perjantain ja lauantain välisen yön Flackin kanssa. Lähipiiriin kuulunut Mollie Grosberg kertoi Mirrorille, että hän hyvästeli Flackin lauantaina tietämättä, että hän näkisi ystävänsä viimeisen kerran.

– Hän oli todellinen voimanainen ja aina sanoi oikeat asiat. Hän sai minut aina tuntemaan oloni turvalliseksi ja katsoi minun perääni jopa silloin, kun hän itse oli keskellä p*skaa, Grosberg kertoi murtuneena.

Brittilehtien tietojen mukaan Flack olisi saanut tietää ennen kuolemaansa joutuvansa uudelleen oikeuden eteen miesystävänsä Lewis Burtonin nostamien syytteiden vuoksi. Oikeudenkäynnin oli määrä jatkua maaliskuussa.

Flackin tiedettiin syövän masennuslääkkeitä ja olevan todella huolissaan oikeudenkäyntien takia. Hän pelkäsi joutuvansa vankilaan ja hänen kerrotaan olleen erityisesti huolissaan videomateriaalista, joka oli tallentunut poliisien varustuksiin kuuluviin kameroihin heidän pidättäessään Flackin väkivaltaisen välikohtauksen aikana. Flack pelkäsi videon vuotavan julkisuuteen.

Caroline Flack poistuu joulukuussa oikeudesta poliisien saattamana.­

Tulevassa oikeudenkäynnissä oli tarkoitus jatkaa epäillyn väkivaltaisen välikohtauksen käsittelyä.

Brittimedian mukaan kaikki sai alkunsa muutama kuukausi sitten tekstiviesteistä, jotka Flack oli löytänyt miesystävänsä puhelimesta. Flack epäili miehellään olevan salasuhde toiseen naiseen ja hurjistunut juontaja oli hyökännyt nukkuvan Lewisin kimppuun. Burton perui myöhemmin väitteensä, mutta tapausta oli silti tarkoitus käsitellä oikeudessa.

Caroline Flackin kotitalon edusta täyttyi ruusuista ja muistokorteista.­

Flack ei ollut julkaissut sometileillään mitään joulukuun jälkeen juuri mitään. Joulukuussa sitten Flack avautui Instagram-tilillään vaikeasta elämäntilanteestaan, sillä hän joutui kohun myötä muun muassa luopumaan juontopestistään Love Islandissa.

– Minua neuvottiin pysymään poissa sosiaalisesta mediasta, mutta halusin toivottaa hyvää joulua kaikille, jotka ovat olleet minulle uskomattoman kilttejä, Flack kirjoitti julkaisussaan.

– Tämänkaltainen syynäys ja spekulointi on melkoinen taakka kannettavaksi yhdelle ihmiselle. Olen vain ihminen ja en aio tulla vaiennetuksi, kun minulla on tarina kerrottavani ja elämä elettäväni. Aion ottaa aikaa itselleni, jotta voisin paremmin ja oppisin asioista tilanteesta, joihin olen ajautunut, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?