Elton John keskeytti yllättäen konserttinsa – ”En pysty laulamaan”

Laulajalegenda Elton John joutui sunnuntaina poistumaan lavalta kesken konsertin.

17.2.2020 9:30

Muusikko Elton John, 72, joutui keskeyttämään sunnuntaina keikkansa Uudessa-Seelannissa. Aucklandissa Mount Smart Stadiumilla esiintynyt Elton John lopetti BBC:n mukaan esiintymisen noin keikan puolivälissä.

– Olen menettänyt ääneni täysin. En pysty laulamaan. Minun täytyy mennä. Olen pahoillani, John sanoi täysin murtuneen näköisenä.

Voit katsoa tilanteen yllä olevalta videolta.

Ilmeisesti tähti murtui myös kyyneliin ennen poistumistaan lavalta. Johnin nähtiin nojaavan pianoonsa pettyneen näköisenä ja pudistelevan päätään.

Yleisö antoi kaikesta huolimatta miehelle suuret aplodit hänen poistuessaan lavalta avustajiensa tukemana.

Keikan aluksi John paljasti yleisölle sairastuneensa keuhkokuumeeseen. Hän kertoi BBC:n mukaan saaneensa diagnoosin juuri ennen keikkaa.

Elton John pahoitteli tapahtunutta Instagramissaan keikan jälkeen.

– Soitin ja lauloin sydämeni pohjasta, kunnes en pystynyt enää laulamaan. Olen pettynyt, todella järkyttynyt ja pahoillani. Annoin tälle kaikkeni. Kiitos teille kaikille harvinaislaatuisesta tuesta ja kaikesta rakkaudesta, jota sain teiltä tänään konsertin aikana. Olen ikuisesti kiitollinen, hän kirjoitti.

Keskeytynyt konsertti on osa Elton Johnin Farewell Yellow Brick Road -jäähyväiskonserttikiertuetta, joka rantautuu myös Suomeen. Elton John esiintyy Hartwall Areenalla 22. ja 23. syyskuuta 2020.

Kaikkiaan jäähyväiskiertue käsittää yli 350 keikkaa ympäri maailmaa. Kiertue päättyy vuonna 2021.

John on joutunut perumaan kiertueen konsertteja aikaisemminkin. Lokakuussa hän perui konsertin Indianapolisissa vain muutamaa tuntia ennen keikan alkua. Tällöin hän kertoi voivansa ”erittäin huonosti”.

    Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?