Maisa Torppa kertoo nyt, kuinka tarkoin julkisuudelta varjellut unelmahäät Mikko-rakkaan kanssa sujuivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa kertoo nyt, kuinka tarkoin julkisuudelta varjellut unelmahäät Mikko-rakkaan kanssa sujuivat

Maisa Torppa kertoo Ilta-Sanomille perjantaina vietettyjen häiden olleen naiselle unelmien täyttymys.

Julkaistu: 16.2. 21:25

Maisa Torppa ja hänen tuore aviomiehensä Mikko sanoivat toisilleen tahdon perjantaina hulppeissa Helsingissä järjestetyissä häissä. Onnellinen nainen kertoi Ilta-Sanomille tuoreeltaan häiden jälkeisiä tunnelmia.

Maisa Torpan unelmat kävivät toteen perjantaina, kun hän avioitui Mikko-rakkaansa kanssa Helsingissä järjestetyissä häissä. Pari vihittiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta Helsingin vanhassa kirkossa läheisten ympäröimänä ja itse hääjuhlaa vietettiin maineikkaan hotelli Kämpin juhlatiloissa.

Ilta-Sanomat tavoitti tuoreen rouvan sunnuntaina. Parhaillaan perheensä kanssa Leville matkalla ollut Maisa totesi häiden sujuneen kaikin puolin hyvin.

– Tunnelmat ovat nyt todella hyvät ja ihanat. Häät sujuivat ihan täydellisesti, Maisa kertoi kuulumisiaan IS:lle.

– Ihan parasta. Todella onnelliset fiilikset, ehdottomasti, hän hehkutti.

Tuore aviopari on edennyt suhteessaan vauhdilla ja myös hääjärjestelyt saatiin maaliin nopeasti. Ilta-Sanomille hiljattain antamassaan haastattelussa Maisa totesi itsekin olleensa yllättynyt siitä, kuinka hyvin kaikki saatiin kasaan vain muutamissa viikoissa. Nopeasta aikataulusta huolimatta perjantaina vietetyt häät olivat naiselle unelmien täyttymys.

– Kaikki oli yhdellä sanalla kuvailtuna täydellistä. Sellaista, mistä olen aina haaveillut, Maisa totesi ikionnellisena.

Maisan mukaan vastavihityllä pariskunnalla koittaa nyt paluu tavalliseen arkeen. Hieman myöhemmin he suuntaavat kuitenkin Mikon kanssa viikon pituiselle häämatkalle Alpeille, jossa tarkoituksena on ainakin lasketella. Ensin Maisa kuitenkin lomailee Levillä yhdessä perheensä kanssa. Levillä Maisa tapasi aikanaan myös nykyisen aviomiehensä.

– Häämatkaan on vielä vähän aikaa. Nyt koittaa paluu arkeen, Maisa kertoi.

– Juuri olemme autossa matkalla Leville ja täällä on ihan kauhea sää, hän naurahti.

Maisa kertoo tunnelmien olevan kaikin puolin ihanat ja onnelliset. Häämatkalle tuore aviopari suuntaa hieman myöhemmin.

Maisa ja Mikko ystävystyivät viime keväänä, mutta suhde syventyi rakkaudeksi loppuvuodesta 2019. Kun kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa, Maisa oli vielä kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa. Maisan ja Jari-Matin häitä oli tarkoitus juhlia viime vuodenvaihteessa, mutta pari erosi lokakuussa. Moni onkin ihmetellyt, miksi Maisa halusi astella alttarille toisen miehen kanssa näin pian eronsa jälkeen.

– Tahdomme naimisiin, koska tämä tuntuu hyvältä ja oikealta, Maisa sanoi napakasti Ilta-Sanomille ennen perjantaina vietettyjä häitään.

Alttarille Maisa asteli suunnittelija Saara Kuusjärven suunnittelemassa, pitsisatiinisessa hääpuvussa. Avioitumisen myötä Maisan vasenta nimetöntä koristavat nyt kaksi timanttisormusta, joista toisessa on suuri 1,25 karaatin timantti ja toisessa sirompi timanttirivistö.

– Mikko sanoi ihanasti, että ”sinä et ole yhtään alle kolmen karaatin arvoinen”, Maisa paljasti IS:lle.