Suosikkijuontaja Caroline Flackin miesystävä jakoi sydäntäsärkevän tekstin kuolleesta rakkaastaan: ”Sydämeni on palasina” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontaja Caroline Flackin miesystävä jakoi sydäntäsärkevän tekstin kuolleesta rakkaastaan: ”Sydämeni on palasina”

Caroline Flack oli Britannian suosituimpia tv-kasvoja.

Julkaistu: 16.2. 10:47

Love Island -suosikkijuontaja Caroline Flack riisti itseltään hengen lauantaina.

Britanniaa on järkyttänyt syvästi Love Island UK -realitysarjasta tutun suosikkijuontaja Caroline Flackin kuolema. Itseltään hengen riistänyt 40-vuotias Flack löydettiin lauantaina kuolleena asunnostaan Lontoossa.

– Vahvistamme, että Carolinemme menehtyi tänään 15. helmikuuta. Pyydämme yksityisyyttä perheellemme näinä vaikeina aikoina, perheen välittämässä tiedotteessa kerrotaan.

Caroline Flackin nykyinen kumppani, mallina ja tennistähtenä tunnettu Lewis Burton julkaisi kuoleman jälkeisenä aamuna Instagram-profiilissaan kuvan rakkaastaan sekä sydäntäsärkevän muistokirjoituksen.

– Sydämeni on palasina, meillä oli jotain niin erityistä, rakkaansa kuolemasta järkyttynyt Burton kirjoittaa.

– En löydä sanoja ja olen täynnä kipua, kaipaan sinua niin paljon. Tiedän, että tunsit olevasi turvassa kanssani, sanoit aina, että en ajattele mitään muuta, kun olen kanssasi. En ollut siellä tällä kertaa.

Pari seurusteli vajaan vuoden verran. Brittimedioiden mukaan Burton oli laskettelumatkalla, kun hän sai kuulla kumppaninsa kuolleen.

– Minä olen nyt äänesi rakas. Lupaan kysyä kaikki haluamasi kysymykset ja saada kaikki vastaukset. Mikään ei tuo sinua takaisin, mutta yritän tehdä sinut ylpeäksi joka päivä.

– Rakastan sinua koko sydämestäni, Burton päätti kirjoituksensa.

Caroline Flack on kuulunut Britannian eturivin tv-kasvoihin, mutta hänen uransa ajautui syöksykierteeseen sen jälkeen, kun hän joutui pahoinpitelyskandaalin keskelle. Burton syytti häntä pahoinpitelystä ja tapausta oli tarkoitus käsitellä oikeudessa muutamien viikkojen päästä.

Brittimedian mukaan väkivaltainen välikohtaus sai alkunsa tekstiviesteistä, jotka Flack oli löytänyt miesystävänsä puhelimesta. Flack epäili miehellään olevan salasuhde toiseen naiseen ja hurjistunut juontaja oli hyökännyt nukkuvan Lewisin kimppuun.

Joulukuussa Flack avautui Instagram-tilillään vaikeasta elämäntilanteestaan, sillä hän joutui kohun myötä muun muassa luopumaan juontopestistään Love Islandissa.

Burton perui myöhemmin väitteensä, mutta tapausta oli silti tarkoitus käsitellä oikeudessa. Brittimedioiden mukaan Flack teki itsemurhan sen jälkeen, kun hän sai tietää syyttäjän vievän pahoinpitelytapauksen oikeuteen.

Flack nousi supersuosioon Love Island UK -ohjelmasta, joka on erityisen suosittu Britanniassa. Hän on juontanut myös X Factoria ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.