Yksinhuoltajaäiti ei pitänyt siitä, miltä näytti synnytyksen jälkeen: käytti yli 50 000 euroa kauneusleikkauksiin – tässä on lopputulos - Viihde - Ilta-Sanomat

Yksinhuoltajaäiti ei pitänyt siitä, miltä näytti synnytyksen jälkeen: käytti yli 50 000 euroa kauneusleikkauksiin – tässä on lopputulos

Tracy Kissille on tehty muun muassa kolme rintojen suurennusta, pakaroihin brasilialainen pyllynkohotus sekä nenä- ja vaginaleikkaus.

Julkaistu: 15.2. 22:30

Naiselle on tehty muun muassa pyllynkorotus ja vaginaleikkaus.

Personal trainerina työskentelevä brittinainen ei ollut tyytyväinen synnytyksen jälkeiseen kehoonsa. Kahden lapsen äiti, 32-vuotias Tracy Kiss alkoi säästää rahaa ja päätti sijoittaa säästönsä ulkonäkönsä ehostamiseen. Hänelle on tehty muun muassa kolme rintojen suurennusleikkausta, brasilialainen pyllynkohotus (brazilian butt lift) sekä nenä- ja vaginaleikkaus.

Kaiken kaikkiaan hänellä on uponnut kauneusleikkauksiin rahaa yli 52 000 euroa. Kissin mukaan operaatioista kertynyt velka ei juuri eroa esimerkiksi opintolainasta.

Tältä Tracy Kiss näytti ennen kauneusleikkauksia.

Kiss hankki ensimmäiset rintaimplantit 18-vuotiaana. Synnytyksen jälkeen nainen käytti yli 6 000 euroa uusiin, isompiin silikonirintoihin.

– Kahden lapsen imettämisen jälkeen rintani alkoivat roikkua ja niihin tuli arpia, vaikka minulla oli rintaimplantit, Kiss kertoi The Sunille.

– Uudet rinnat istuvat vartalooni täydellisesti. Pystyn käyttämään tiukkoja mekkoja ja olemaan samalla kurvikas, mitä en olisi luonnostaan pystynyt saavuttamaan, hän jatkoi.

Tracy Kiss on käynyt useaan kertaan rintojen leikkauksissa.

Rinnat eivät olleet ainut asia, mihin Kiss ei ollut tyytyväinen. Hän kertoi rakastavansa äitiyttä, mutta vihasi sitä, mitä se teki hänen vartalolleen - erityisesti hänen vaginalleen. Niinpä hän käytti lähes 5 000 euroa vaginaleikkaukseen.

– Kävin terapiassa varmistaakseni, että olen henkisesti valmis operaatioon. Kuuden viikon toipumisen aikana äitini auttoi lasteni hoidossa.

Tracy Kiss halusi käyttää kaiken ylimääräisen rahan kauneusleikkauksiin.

Myöhemmin Kissille tehtiin muun muassa brasilialainen pyllynkohotus ja nenäleikkaus. Operaatiot eivät olleet halpaa lystiä. Kiss kertoo joutuneensa tinkimään juhlimisesta ja lomailusta maksakseen lähes 500 euron kuukausittaisen luottokorttimaksun.

– Lapseni ovat ensimmäinen prioriteettini. Kaikki mitä minulle jää käteen heidän hoitamisensa jälkeen, käytän itseeni. En käy luksuslomilla tai juhli viikonloppuisin, vaan käytän rahat leikkauksiin.

– Ihmisille jää jäljelle matkustelusta vain muistoja, kun taas itse olen muokannut ulkonäköäni koko elämäni. Se on ollut kaiken sen arvoista.

Kiss on myös treenannut aktiivisesti kuntosalilla.

Kissillä on kaksi lasta, 12-vuotias Millie ja 8-vuotias Gabriel.