Britannian Love Island -juontaja Caroline Flack, 40, on kuollut – joutui pahoinpitelykohun keskelle vain muutama kuukausi sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Britannian Love Island -juontaja Caroline Flack, 40, on kuollut – joutui pahoinpitelykohun keskelle vain muutama kuukausi sitten

Omaiset vahvistavat suosikkijuontajan menehtyneen lauantaina.

Caroline Flack on kuollut.­

15.2.2020 21:43

Britanniassa huippusuositun Love Island UK-ohjelman juontaja Caroline Flack on kuollut. Vain 40-vuotias Flack löydettiin kuolleena asunnostaan Lontoossa lauantaina.

– Vahvistamme, että Carolinemme menehtyi tänään 15. helmikuuta. Pyydämme yksityisyyttä perheellemme näinä vaikeina aikoina, perheen välittämässä tiedotteessa kerrotaan.

BBC:n mukaan perheen asianajaja vahvistaa Flackin kuoleman olleen itsemurha.

Flack nousi supersuosioon Love Island UK -ohjelmasta, joka on erityisen suosittu Britanniassa. Hän on juontanut myös X Factoria ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.

Flack joutui hiljattain kohun keskelle, kun hänen miesystävänsä Lewis Burton syytti häntä pahoinpitelystä. Tapausta oli tarkoitus käsitellä oikeudessa muutamien viikkojen päästä.

Flack kuvattuna joulukuussa 2019.­

Brittimedian mukaan väkivaltainen välikohtaus sai alkunsa tekstiviesteistä, jotka Flack oli löytänyt miesystävänsä puhelimesta. Flack epäili miehellään olevan salasuhde toiseen naiseen ja hurjistunut juontaja oli hyökännyt nukkuvan Lewisin kimppuun. Burton perui myöhemmin väitteensä, mutta tapausta oli silti tarkoitus käsitellä oikeudessa.

Flackilla oli sosiaalisessa mediassa 2,4 miljoonaa seuraajaa. Hän päivitti Instagram-tiliään vain päivä sitten, ystävänpäivänä. Tuolloin juontaja julkaisi kuvakollaasin koiransa kanssa, jonka kuvatekstiin hän kirjoitti vain sydämen.

Myös mallina ja tennistähtenä tunnettu Burton julkaisi kuvan ystävänpäivänä yhdessä Flackin kanssa Instagramin tarinoihinsa. Hän poisti kuvan myöhemmin.

Flack ja Burton marraskuussa 2019.­

Flack ei ollut julkaissut sometileillään mitään joulukuun jälkeen lukuun ottamatta eilistä julkaisuaan. Joulukuussa sitten Flack avautui Instagram-tilillään vaikeasta elämäntilanteestaan, sillä hän joutui kohun myötä muun muassa luopumaan juontopestistään Love Islandissa.

– Minua neuvottiin pysymään poissa sosiaalisesta mediasta, mutta halusin toivottaa hyvää joulua kaikille, jotka ovat olleet minulle uskomattoman kilttejä, Flack kirjoitti julkaisussaan.

– Tämänkaltainen syynäys ja spekulointi on melkoinen taakka kannettavaksi yhdelle ihmiselle. Olen vain ihminen ja en aio tulla vaiennetuksi, kun minulla on tarina kerrottavani ja elämä elettäväni. Aion ottaa aikaa itselleni, jotta voisin paremmin ja oppisin asioista tilanteesta, joihin olen ajautunut, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?