Poptähti Miley Cyrusin toppi petti juuri kriittisellä hetkellä – kamerat ikuistivat kiusallisen tilanteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Miley Cyrusin toppi petti juuri kriittisellä hetkellä – kamerat ikuistivat kiusallisen tilanteen

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.2. 22:48

Laulaja Miley Cyrusin toppi valahti ikävästi, kun hän poistui New Yorkin muotiviikoilta keskiviikkona.

Poptähti Miley Cyrus saapui keskiviikkona New Yorkin muotiviikoille Marc Jacobsin muotinäytökseen. Maailmankuulu laulaja käveli näytöksessä lavalla mustassa asussa, mutta myöhemmin hänet kuvattiin vaaleassa, raidallisessa topissa.

Kun Cyrus lähti muotiviikoilta pienessä topissaan, ikuistivat valokuvaajat hänet lukuisiin kuviin. Cyrusin harmiksi hänen pieni toppinsa teki tepposet juuri kriittisellä hetkellä ja valahti paikoiltaan niin, että laulajan toinen rinta paljastui salamavalojen räiskeessä.

Cyrus poistui New Yorkin muotiviikoilta mustissa suorissa housuissa, punaisissa korkokengissä ja vaaleassa pienessä topissa.

Cyrus poistui New Yorkin muotiviikoilta mustissa suorissa housuissa, punaisissa korkokengissä ja vaaleassa pienessä topissa.

Hetkeä myöhemmin laulajan toppi valahti niin, että hänen toinen rintansa paljastui.

Hetkeä myöhemmin laulajan toppi valahti niin, että hänen toinen rintansa paljastui.

Daily Mailin mukaan Marc Jacobsin muotinäytöksen lavalla Cyrusin lisäksi kävelivät muun muassa maailman tämän hetken menestyneimpiin lukeutuvat huippumallit Gigi ja Bella Hadid. Näytöksenä mallina toimi myös Cindy Crawfordin tytär Kaia Gerber, joka on seurannut äitinsä jalanjäljissä muotimaailman huipulle.

Miley Cyrus on tehnyt yhteistyötä Marc Jacobsin kanssa jo vuodesta 2014. Tuolloin hän toimi muotitalon mainoskasvona. Viime vuonna Cyrus suunnitteli yrityksen kanssa yhteistyössä hupparin osana hyväntekeväisyyskampanjaa.

Kuvituskuva

27-vuotias Cyrus on noussut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoihin yksityiselämänsä vuoksi. Cyrus erosi puolisostaan, näyttelijä Liam Hemsworthista viime syksynä. Pari ehti olla naimisissa vain seitsemän kuukautta ennen kuin Hemsworth jätti avioerohakemuksen.

Eron jälkeen Cyrusin on raportoitu deittailleen muun muassa tosi-tv-tähti Kaitlynn Carteria, joka erosi vian hieman aiemmin puolisostaan Brody Jennerista. Jenner tunnetaan niin ikään tosi-tv-tähtenä ja entisen olympiaurheilija Caitlyn Jennerin poikana.

Daily Mailin mukaan Cyrus viihtyy tällä hetkellä australialaislaulaja Cody Simpsonin kanssa. Pari on muun muassa nähty suutelemassa.

Miley Cyrusin uskotaan viihtyvän tällä hetkellä laulaja Cody Simpsonin kanssa.

Miley Cyrusin uskotaan viihtyvän tällä hetkellä laulaja Cody Simpsonin kanssa.

23-vuotias Simpson on myöntänyt, että Cyrus oli hänen lapsuutensa suuri idoli ja että hän kuunteli innokkaasti tämän kappaleita.

– Tiesin kaikkien hänen kappaleidensa sanat, en aio valehdella. Minä en häpeä sitä lainkaan. Minä olin suuri Miley Cyrus -fani, Simpson on sanonut Cosmopolitanin mukaan.

Miley Cyrus on ollut julkisuudessa lähes koko ikänsä, sillä hänen isänsä on kantritähti Billy Ray Cyrus. Miley nousi tähdeksi televisiosarjasta Hannah Montana, jossa hän näytteli pääosaa. Ensimmäisen Meet Miley Cyrus -albuminsa hän julkaisi vuonna 2007.

Sittemmin Cyrus on vakiintunut yhdeksi tämän hetken tunnetuimmista poptähdistä ja julkaissut lukuisia menestyskappaleita.

Tuoreimmat osastosta