Joko se on virallista? Valtteri Bottas suloisessa suukkokuvassa Tiffanyn kanssa: ”Olen niin onnellinen, että löysin sinut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Joko se on virallista? Valtteri Bottas suloisessa suukkokuvassa Tiffanyn kanssa: ”Olen niin onnellinen, että löysin sinut”

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.2. 20:53

Tiffany Cromwell julkaisi yhteiskuvan Bottaksen kanssa ystävänpäivän kunniaksi.

F1-kuski Valtteri Bottas on viihtynyt eronsa jälkeen australialainen kilpapyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa. Kaksikon ympärillä on leijunut suhdehuhuja, joita vahvisti Bottaksen ja Tiffanyn yhteinen Lapin-loma.

Nyt Tiffany on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan Bottaksen kanssa. Kuvassa F1-kuski antaa Tiffanylle suukon poskelle.

– Ihanaa ystävänpäivää tälle mahtavalle tyypille, joka ymmärtää minua täysin ja saa minut aina hymyilemään, Tiffany hehkuttaa kuvan yhteydessä.

– Seikkailutoverini, treenikaverini ja kahviloiden etsijäni Valtteri Bottas. Olen niin onnellinen, kun löysin sinut. En malta odottaa tulevia seikkailujamme, hän jatkaa.

Voit katsoa kuvasarjan toisia kuvia alla näkyvästä julkaisusta.

Suukkokuvan lisäksi päivityksessä on parin muita yhteiskuvia.

– Ja niitä keitä asia saattaa häiritä, olemme onnellisia ja se on ainut mikä meille merkitsee, Tiffany kirjoittaa päivityksensä lopussa.

Tiffany julkaisi Instagramissa kuvia Lapin-reissultaan. Aiemmin tällä viikolla hän julkaisi yhteiskuvan Bottaksen kanssa.

Bottas erosi viime marraskuussa Emilia-vaimostaan, joka otti takaisin käyttöönsä tyttönimensä Pikkarainen. Entinen kilpauimari, nykyinen esteratsastaja, vaihtoi Instagramissa käyttäjänimensä takaisin Pikkaraiseksi.

Tuoreimmat osastosta