Maisa Torppa meni naimisiin! Herkkä hääkuva Mikko-rakkaan kanssa julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa meni naimisiin! Herkkä hääkuva Mikko-rakkaan kanssa julki

Maisa Torppa ja hänen uusi rakkaansa Mikko avioituivat ystävänpäivänä.

Maisa Torppa ja hänen uusi rakkaansa Mikko avioituivat.­

14.2.2020 19:01

Maisa Torppa, 28, on astellut tänään perjantaina avioon uuden rakkaansa, itseään kymmenen vuotta vanhemman, Mikon kanssa. Pari avioitui ystävänpäivänä Helsingissä. Asia selviää Maisan Instagramissa julkaisemassa kuvassa.

Kuvassa tuore aviopari poseeraa onnellisena portaikossa. Morsian on pukeutunut näyttävään häämekkoon, jossa on pitsinen yläosa.

– My Forever Valentine, Maisa kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Maisa Torpan ja hänen rakkaansa Mikon herkkä hääkuva.­

Maisa erosi lokakuussa entisen kihlattunsa, rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa. Marraskuussa Maisa paljasti Me Naisten haastattelussa löytäneensä uuden rakkauden itseään kymmenen vuotta vanhemman Mikon kanssa. Mikko-niminen mies ja Torppa tutustuivat keväällä, ystävystyivät ja myöhemmin ihastuivat.

Tammikuussa Maisa kertoi IS:lle hänen ja Mikon uusioperheen olevan parasta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut. Hän sanoi tuolloin olevansa hyvin onnellinen ja voivansa hyvin.

– Olen viimein löytänyt elämääni täydellisen miehen, Maisa iloitsi tuolloin IS:lle.

Maisa on hehkuttanut Mikkoa Instagramissa julkaisemassaan tekstissä.

– Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden, Torppa on kirjoittanut Instagramissa.

– Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin, hän jatkoi.

Torppa kertoi kirjoituksessaan, että ryhtyi syksyllä opiskelemaan positiivista psykologiaa, joka on auttanut häntä saamaan oman itsetuntonsa ja arvostuksensa takaisin.

– Polku on vielä kesken ja kaiken kokeman jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt mä oon oikeesti onnellinen ja tää tuntuu ihan helkkarin hyvältä, hän hehkutti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?