Suosikkibloggaaja Natalia teki positiivisen raskaustestin vain kaksi kuukautta avioeron jälkeen – ei koskaan halunnut lapsia - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkibloggaaja Natalia teki positiivisen raskaustestin vain kaksi kuukautta avioeron jälkeen – ei koskaan halunnut lapsia

Natalia Salmela, 32, kertoo blogissaan odottavansa esikoistaan.

Natalia Salmela, 32, kertoo blogissaan odottavansa esikoistaan.

Julkaistu: 14.2. 18:31

Bloggaaja Natalia Salmela, 32, odottaa esikoistaan yhdessä miesystävänsä kanssa. Salmela tunnustaa rehellisessä kirjoituksessaan, että raskaus tuli yllätyksenä.

Suosittua White Trash Disease -blogiaan jo vuodesta 2011 asti kirjoittanut Natalia Salmela, 32, yllätti lukuisat seuraajansa keskiviikkona, kun hän kertoi uusimmassa blogitekstissään odottavansa esikoistaan. Yllätyksestä voidaan puhua tässä yhteydessä, sillä Salmela kertoo, ettei ole ikinä haaveillut äitiydestä.

– Meille tulee kesän lopussa vauva. Ihan kreisiä kirjoittaa näin, jotenkin todella konkreettista. Ehkä joku jo saattoikin lukea rivien välistä, että mikään kovin suunniteltu juttu tämä ei ollut, Salmela kirjoittaa.

Salmela kertoo kirjoituksessaan olleensa hyvin yllättynyt, kun hän hiljattain teki positiivisen raskaustestin. Salmelan mukaan myös hänen lähipiirinsä oli hämillään vauvauutisista – olihan nainen todennut useaan otteeseen, ettei koskaan haluaisi lapsia.

– Tässä on ollut nyt viime aikoina aika paljon sulattelemista. Kuulemma jopa heille, jotka lasta ovat toivoneet ja odottaneet kovasti, usein puhkeaa raskauden alkuvaiheessa kunnon mielen myllerrys. Mitäpä luulette, että kävi ihmiselle, joka on käyttänyt noin 30 vuotta elämästään vakuuttaakseen lähipiirinsä, ettei halua lapsia, nainen kirjoittaa.

– Siksi noin 90 % kaikista ihmisistä, joille raskaudesta olen kertonut ovatkin spontaanisti huudahtaneet “mitä helvettiä?!”, eikä “paljon onnea!”. Tämä ei varsinaisesti ole auttanut tämän uuden roolin omaksumista, hän paljastaa.

Salmela on kirjoittanut suosittua White Trash Disease -blogiaan jo vuodesta 2011.

Salmela on kirjoittanut suosittua White Trash Disease -blogiaan jo vuodesta 2011.

Suomen tunnetuimpiin bloggaajiin ja sosiaalisen median vaikuttajiin lukeutuva Salmela meni naimisiin entisen miesystävänsä kanssa huhtikuussa 2018 kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen. Vuotta myöhemmin liitto kuitenkin päättyi eroon, ja nykyisen miehensä kanssa Salmela alkoi seurustella kaksi kuukautta eropäätöksen jälkeen.

Salmela kirjoittaa rehellisessä blogitekstissään tiedostavansa sen tosiasian, että hänen avioeronsa entisestä aviomiehestä astui voimaan vain kaksi kuukautta sitten, eikä yhteistä matkaa tulevan lapsen isän kanssa ole ehtinyt kertyä kuin reilun puolen vuoden verran.

– En ole mikään daiju ja tiedostan kyllä tosiasiat. Tiedän esimerkiksi, että avioeroni astui voimaan vain pari kuukautta sitten ja edelleen käyn asiaa läpi, Salmela kirjoittaa.

– Tiedän myös, että olemme seurustelleet lapsen isän kanssa kanssa vasta reilut seitsemän kuukautta, mikä on jopa minun, spontaanin ja nopeasti liikkuvan tekijämuijan, mielestä pelottavan lyhyt aika koko loppuelämän kestävään yhteisprojektiin ryhtymiseen, nainen avautuu blogissaan.

Kaikesta huolimatta Salmela kuitenkin painottaa olevansa onnellinen raskaudestaan. Hän kertoo valmistautuneensa tulevan esikoisen syntymään palkkaamalla yritykseensä uusia työntekijöitä ja ostamalla jo ensimmäiset vaatteet pienokaiselle, jonka laskettu aika on elokuussa.

– Kun helmikuu vaihtui kalenterissa, niin samalla pahimmat päänsisäiset möröt jäivät taakse. Tällä hetkellä fiilis on öhm, odottava, ja olen antanut itselleni siimaa innostua ja iloita. Ensimmäinen ultra konkretisoi, että meistä tulee vanhempia, Salmela iloitsee.

– Ei auta hidastella, deadline on elokuussa, hän vitsailee.

Helsingissä asuva Salmela pyörittää bloginsa ohella omaa yritystään. Lisäksi hän luotsaa Ysistä viiteen -podcastia yhdessä bloggaajakollegansa Vivian Valpurin kanssa. Salmela on tunnettu rehellisestä ja suorapuheisesta asenteestaan ja hän on vuosien varrella ottanut usein kantaa tabuiksi miellettyihin aiheisiin blogissaan.

Tuoreimmat osastosta