Tunnistaisitko? Marja Hintikka julkaisi nostalgisen kuvan 14 vuoden takaa – poseeraa vastarakastuneena Ile-puolison kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Marja Hintikka julkaisi nostalgisen kuvan 14 vuoden takaa – poseeraa vastarakastuneena Ile-puolison kanssa

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat pitäneet yhtä jo yli 14 vuoden ajan.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat pitäneet yhtä jo yli 14 vuoden ajan.

Julkaistu: 14.2. 15:11

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori muistivat toisiaan sosiaalisessa mediassa hellyttävällä tavalla vuosipäivänsä kunniaksi.

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ilkka ”Ile” Uusivuori ovat pitäneet yhtä jo yli 14 vuoden ajan. Pari juhli hiljattain vuosipäiväänsä, jonka kunniaksi Hintikka jakoi herttaisen yhteiskuvan kaksikosta Instagram-tilillään. Kuvatekstistä päätellen kuva on napattu 14 vuotta sitten.

– Näiden kuvien väliin on tallentunut 14 huimaa vuotta. Elämäni tärkein ihminen nyt ja aina! Tänään starttaa viidestoista auringonkiertomme yhdessä. Unelmat toteutuu ja kaikesta selvitään – se on parasta, nainen hehkutti kirjoituksessaan.

Myös Uusivuori muisti puolisoaan vuosipäivän merkeissä omalla Instagram-tilillään. Niin ikään 14 vuotta sitten napatussa kuvassa kaksikko hymyilee toisilleen onnellisena.

– Tän upeuden kanssa on tänään hymyilyttänyt jo 14 vuotta. Hyvää vuosipäivää Marja Hintikka, edelleen sukat pyörii jaloissa. Tos sun paidassa oleva neitoperhokin tajus sun upeuden, Uusivuori hehkutti.

Sekä Hintikan että Uusivuoren päivitykset poikivat lukuisia ihastelevia kommentteja kaksikon ystäviltä ja seuraajilta. Myös monet julkisuudesta tutu suomalaiset riensivät jättämään oman kommenttinsa juontajapariskunnan nostalgisiin kuviin. Muun muassa Mikko Leppilampi kommentoi kuvia sydänhymiöllä.

– Huh miten romanttista, juontaja Mikko Peltola puolestaan kommentoi.

– Voi te söpöläiset, hehkutti puolestaan tanssija Kia Lehmuskoski.

Juontajapariskunta edusti yhdessä Kultainen Venla -gaalassa alkuvuodesta.

Juontajapariskunta edusti yhdessä Kultainen Venla -gaalassa alkuvuodesta.

Juontajapariskunnan arki pyörii vahvasti kolmen tarhaikäisen lapsen ympärillä. Parilla on vuosina 2013, 2015 ja 2017 syntyneet lapset, jotka pitävät vanhempansa kiireisinä. Lisäksi Hintikka ja Uusivuori tekevät kumpikin töitä tv:ssä ja panostavat uraansa.

Yhdistelmä ei ole aina helppo ja välillä aika on kortilla ja yöunet jäävät niukoiksi. Sekä Hintikka että Uusivuori ovatkin puhuneet varsin avoimesti lapsiperhearjen haasteista muun muassa omissa sosiaalisen median kanavissaan. Tammikuussa Hintikka avasi kiireistä arkeaan omalla Instagram-tilillään.

– Syksy on ollut täynnä hyviä hetkiä, mutta myös niitä raskaammanpuoleisia. Valvottuja öitä, kipeitä lapsia, hurjia työputkia ja sunnuntaiaamuja, jolloin ei jaksa edes sanoa huomenta, nainen kertoi tuolloin.

Marja Hintikka on kertonut julkisuudessa avoimesti lapsiperhearjen haasteista.

Marja Hintikka on kertonut julkisuudessa avoimesti lapsiperhearjen haasteista.

Marja Hintikka tunnetaan useiden tv-ohjelmien juontajana. Hänet on viime vuosina nähty ruudussa muun muassa SuomiLove-, Marja Hintikka Live- ja Vappu ja Marja Live -ohjelmissa. Tällä hetkellä nainen luotsaa omaa Villa Hintikka -ohjelmaansa.

Ile Uusivuori puolestaan on toiminut X Factorin ja Fort Boyardin juontajana sekä uudistuneen Uutisvuodon kapteenina. Tänä keväänä Uusivuori nähdään kohua herättäneen The Masked Singer Suomi -ohjelman juontajana.

Tuoreimmat osastosta