Nainen lätkäisi sulhaselleen listan asioista, joita haluaa tämän tekevän ystävänpäivänä – käsittämättömät vaatimukset maksoivat miehelle maltaita - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen lätkäisi sulhaselleen listan asioista, joita haluaa tämän tekevän ystävänpäivänä – käsittämättömät vaatimukset maksoivat miehelle maltaita

Chantalin ja Joen ystävänpäivä hakee vertaistaan.

Chantalin ja Joen ystävänpäivä hakee vertaistaan.

Julkaistu: 14.2. 14:27

Chantal, 22, esitti sulhaselleen toiveita ystävänpäiväksi, joiden kustannukset kipuavat yli 3000 euroon.

Ystävänpäivää vietetään tänään ympäri maailman. Sen kunniaksi monet pariskunnat muistavat toisiaan lahjoilla ja viettävät iltaa yhdessä muun muassa ravintolaillallisten merkeissä. Näiden pariskuntien joukkoon lukeutuvat myös britit Chantal, 22, ja Joe, 26.

Brittilehti The Sun kertoi tänään vaatimuksista ja toiveista, joita Chantal oli esittänyt sulhaselleen Joelle ystävänpäivän kunniaksi. Chantalin toiveiden mukaisesti pariskunta on viettänyt ystävänpäivää koko viikon.

– Ystävänpäivä on ollut minulle taianomainen päivä ihan pikkutytöstä asti. Pienenä haaveilin siitä, että löytäisin itselleni oman prinssin, kuten prinsessat Disney-elokuvissa. Rakastan romantiikkaa: kukkia, tanssia ja kaikkea imelää, nainen kertoi The Sunille.

Chantal kertoo brittilehdelle antamassaan haastattelussa jättäneen monet edelliset poikaystävänsä, koska he eivät ymmärtäneet ystävänpäivän merkitystä. Ensimmäinen suhde päättyi, kun poikaystävä vei Chantalin ystävänpäivänä pikaruokaravintolaan hienon illallispaikan sijaan.

– En ymmärtänyt, miksi hän ajatteli sen olevan romanttista. Kun hän sanoi, että hänellä oli ilmaiskuponki, päätin suhteen. Seuraavaksi seurustelin Bradin kanssa, joka osti minulle kukkia ja vei minut hienolle illalliselle, Chantal kertoo.

– Mutta kun seuraavana päivänä huomasin, että hänen minulle ostamansa suklaat olivat menneet pilalle, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin jättää hänet, nainen paljastaa.

Nykyinen sulhanen Joe kuitenkin saa Chantalilta kiitosta siitä, että tämä ymmärtää ystävänpäivän merkityksen. Joe onkin täsmällisesti täyttänyt kaikki Chantalin toiveet – siitäkin huolimatta, että niiden yhteenlaskettu hintalappu kipuaa yli 3000 euroon.

– Listani käsittää koko päivän ja alkaa ruusun terälehdillä sängyssäni. Haluan myös kukkia heti herättyäni ja aamiaisen vuoteeseen. Haluan myös ystävänpäiväkortin, jossa pitää olla pitkä kirjoitus. Lisäksi odotan pieniä yllätyksiä pitkin päivää ja viikkoa, Chantal listaa.

– Edeltävänä päivänä haluan hienon ravintolaillallisen, mutta itse ystävänpäivänä miehen tulee valmistaa minulle kolmen ruokalajin illallinen, nainen jatkaa.

Chantalilla on myös tarkka lista sen suhteen, millaisia ystävänpäivälahjoja hän sulhaseltaan odottaa. Se sisältää muun muassa timanttikorvakorut sekä rannekorun, iltapuvun, kalliit merkkikengät sekä alusvaatteita ja hajuveden. Lisäksi Chantal odottaa, että myös Joe hankkii itselleen uuden puvun iltaa varten.

Lisäksi listalta löytyy myös romanttinen viikonloppuloma viiden tähden hotellissa, johon sisältyy myös pariskunnille suunniteltuja kylpylähoitoja. Chantal myös odottaa, että Joe toimittaa hänen työpaikalleen ystävänpäivänä vähintään neljä kukkakimppua.

Joe puolestaan kertoo The Sunille, että Chantalin vaatimukset toteuttaakseen hänen on täytynyt ottaa vastaan ylimääräisiä työvuoroja sekä säästää kuukausia rahaa tärkeää päivää varten.

– Tiedän, ettei minun tarvitse todistella rakkauttani hänelle mutta tiedän, kuinka tärkeää tämä on hänelle. Teen tämän mielelläni, Joe kertoo.

– Vain luoja tietää, millainen meidän hääpäivästämme tulee, mies päivittelee viitaten parin kesällä vietettäviin häihin.

Tuoreimmat osastosta