Mikko bongasi Maisa Torpan Levin laskettelurinteestä ja lähestyi ihailemaansa julkkiskaunotarta – näin parin suhde sai alkunsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko bongasi Maisa Torpan Levin laskettelurinteestä ja lähestyi ihailemaansa julkkiskaunotarta – näin parin suhde sai alkunsa

Maisa Torppa ja hänen aviomiehensä Mikko tapasivat ensimmäistä kertaa Levillä keväällä 2019.

15.2.2020 15:32

Maisa Torppa, 28, ja hänen uusi rakkaansa 10 vuotta vanhempi Mikko avioituivat eilen ystävänpäivänä Helsingissä. Parin häät järjestettiin pikavauhtia, sillä he eivät ole seurustelleet kovin kauan. Tuore aviopari on edennyt suhteessaan pikavauhtia ja häät saatiin kasaan salamannopeasti. Maisa onkin onnellinen ja hämmästynyt siitä, kuinka hyvin kaikki saatiin onnistumaan vain viikoissa.

– Se että kaikki on sujunut niin soljuvasti, kertoo mielestäni siitä, että näin on tarkoitus olla, onnellinen Maisa sanoo.

Maisa ja Mikko ystävystyivät viime keväänä, mutta suhde syventyi rakkaudeksi loppuvuodesta 2019. Kun kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa, Maisa oli vielä kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa. Maisan ja Jari-Matin häitä oli tarkoitus juhlia viime vuodenvaihteessa, mutta pari erosi lokakuussa.

– Emme me hirveän montaa kuukautta ole olleet yhdessä Mikon kanssa, kun juuri olin menossa toisen miehen kanssa naimisiin, Maisa naurahtaa hämillään.

Maisa ja Mikko tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa viime keväänä Levillä. Maisa oli tuolloin laskettelemassa ystävänsä kanssa, kun Mikko bongasi hänet ja tuli juttusille työtarjouksen kera.

– Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani ja hän kysyi, voisiko saada yhteystietoni. Samalla hän kertoi aina fanittaneensa minua pitkään. Ajattelin, että no antaa hänen sitten laittaa yksi sähköposti.

Yhteisten työkuvioiden myötä he ystävystyivät nopeasti. Maisa kertoo, että kun hän erosi Jari-Matin kanssa, kaksikko huomasi, että heidän välillään voisi olla enemmän kuin ystävyys.

– Aika nopeasti sen jälkeen, kun olin eronnut Jari-Matista, Mikko kysyi minulta, että voisimmeko jo nyt olla yhdessä.

Maisa kertoo edelleen olevansa hyvissä väleissä Jari-Matin kanssa ja ex-parin olevan tekemisissä keskenään harva se päivä.

– Halusimme loppupeleissä elämältä eri asioita ja meillä on erilaiset arvot. Uskon ja toivon, että tulemme olemaan Jari-Matin kanssa loppuelämämme hyviä ystäviä.

Hän toivoo, että myös Jari-Matti löytäisi rinnalleen uuden puolison.

– Minulle on tärkeää, että hän on onnellinen. Arvostan sitä, että hän tällä hetkellä edelleen yrittää panostaa ralliin. Olen edelleen hänen tukenaan siinä.

Toisin kuin Jari-Matti, Maisan nykyinen puoliso ei ole julkisuuden henkilö, eikä Maisan mukaan koskaan tule olemaankaan. Julkisuus onkin tuonut omat paineet parin suhteeseen.

– Muutoinkaan rakkaustarinamme ei ole se tavallisin, koska se alkoi ystävyydestä. Tutustuimme ja ihastuimme aluksi henkisellä tasolla, mikä oli minulle ihan erilaista kuin kenenkään muun kanssa aikaisemmin.

Maisa sanoo ajatelleensa, että olisi eron jälkeen hetken aikaa yksin, mutta Mikko veti häntä puoleensa kuin magneetti.

– Yritimme olla jossain vaiheessa erossa toisistamme, mutta emme pystyneet, koska välillämme oli niin vahva henkinen yhteys.

Maisa kertoo aiemmin ihmetelleensä parisuhteita, jotka ovat alkaneet ystävyydestä.

– Varmasti alusta asti välillämme oli kipinää ja kemiaa, mutta olin itse menossa naimisiin silloin toisen kanssa.

Alettuaan seurustella pari ei paljoa aikaillut, vaan he ostivat miltei heti yhdessä omakotitalon Nurmijärveltä. Reilun 200 neliön talossa pari viettää uusperhe-elämää, johon kuuluvat Mikon neljävuotias tytär ja Maisan seitsemänvuotias poika. Lapset asuvat osan ajasta myös toisella vanhemmallaan.

1500-neliöisellä pihalla lapsilla on tilaa leikkiä ja remuta. Maisa toteaa hänen ja Mikon uusperheen olevan parhain asia, mitä hänelle on koskaan tapahtunut.

– Olen katsonut aamuneljältä sängyssämme nukkuvia lapsia ja Mikkoa, jotka kaikki kuorsaavat eri tahtiin ja minä en edes mahdu itse sänkyyn nukkumaan. Olen tuijottanut heitä väsyneenä ja samalla sydän pakahtuen onnesta.

– Mikon tytär on bonuslapseni ja maailman ihanin tyttö. Hän on minulle yhtä rakas kuin oma biologinen lapseni, Maisa sanoo herkistyen.

Maisan hääkuvassa pari poseeraa onnellisesti portaikossa. Morsian oli pukeutunut näyttävään häämekkoon, jota koristi pitsinen yläosa.

Jossain vaiheessa pari toivoisi vielä saavansa kolmannen yhteisen lapsen, mutta sen aika ei ole vielä.

– Meillä on todella ihanaa yhdessä. Toki perhe-elämä ei ole vaan ilmapalloja ja kukkasia, vaan hirveää sotkua ja aikataulujen asettelemista yhteen. Kaikki on mennyt hyvin ja sujuvasti.

– Yksi päivä tulin töistä kotiin ja siellä odottivat tyytyväiset lapset, ihana puoliso ja juuri savustettu lohi. Silloin ajattelin, että tämä on parasta.

Maisa tiedostaa sen, että jossain vaiheessa suhteen alkuhuuma loppuu ja kaikkea ei näe vaaleanpunaisten lasien läpi, mutta hän suhtautuu asiaan rauhallisesti.

– Emme ole vielä koskaan riidelleet mistään, mutta sitten kun riitelemme, olemme jo naimisissa, Maisa nauraa.

– Toki jossain vaiheessa alkuhuuma loppuu, mutta uskon, että Mikko on miehenä paras, jonka voin saada. Arkemme on niin huumorin sävyttämä, että uskon sen kantavan vaikeimpinakin aikoina. Voin kuvitella, kun heitämme samaa vitsiä vielä vanhoina.

– Avioliitto merkitsee minulle loppuelämää. Menen naimisiin sillä ajatuksella, että tahdon viettää loppuelämäni Mikon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?