Shirly Karvinen jättää radio SuomiRockin: ”Kaikki kuviot menee uusiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen jättää radio SuomiRockin: ”Kaikki kuviot menee uusiksi”

Shirly Karvinen kertoi tänään lopettavansa työt radio SuomiRockilla.

Shirly Karvinen kertoi tänään lopettavansa työt radio SuomiRockilla.

Julkaistu: 14.2. 12:30

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi yllättäen lopettavansa työnsä radio SuomiRockilla.

Entinen Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi tänään Instagramissa lopettavansa työt radio SuomiRockin aamujuontajana. Karvinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa yhdessä juontajakollegoidensa Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa.

–  Hetkinen, viimeinen lähetys näiden kaljujen kanssa, tänään, häh! Tänään vedellään viimeistä lähetystä näiden kanssa. Rakkaat Mikko ja Ville, opin teiltä niin paljon radion tekemisestä ja paljon asioista joita en välttämättä olisi edes halunnut tietää, nainen kirjoitti kuvatekstissään.

– Aamuohjelman tekeminen on tehnyt sen, että tiedetään toisistamme aivan liikaa asioita. Joten vaikka aamushow loppuu niin ystävyys säilyy väkisinkin. Kiitos, hän jatkoi.

Shirly Karvinen on ollut osa radio SuomiRockin juontotiimiä jo vuodesta 2017 alkaen. Elokuussa 2017 hän ryhtyi luotsaamaan kanavan aamuohjelmaa yhdessä Honkasen ja Kinaretin kanssa. Ilta-Sanomat tavoitti Karvisen yllättävän ilmoituksen tiimoilta, joka kertoi hieman päätöksensä taustoista.

– En, en lopeta kokonaan. Mutta kyllä mulla vaihtuu kanava, kaikki kuviot menee uusiksi ja kundit menee takaisin radio Citylle. Mutta ne mun uudet kuviot eivät ole vielä täysin julkisia, hyväntuulinen Karvinen selitti.

– Mutta en ole lähdössä radiosta yhtään mihinkään. En varmaan lähtisi, vaikka pakotettaisiin, nainen naurahti.

Kuvituskuva

Karvinen kertoi Ilta-Sanomille nauttineensa työstään radiojuontajana ja ajastaan SuomiRockilla täysin rinnoin. Nyt luvassa on kuitenkin uusia haasteita työrintamalla.

– Olen ehdottomasti nauttinut ajastani. Rakastan radiotyötä, enkä ole missään vaiheessa valmis luopumaan siitä. Mulla on vielä niin paljon annettavaa ja kehitettävää tässä ammatissa, en ole vielä valmis lähtemään, Karvinen totesi.

– Kivoja uusia haasteita on kyllä tiedossa radion parissa, hän hehkutti.

Vuoden 2016 Miss Suomena julkisuuteen ponnahtanut Karvinen nappasi aikanaan työpaikan radio SuomiRockilla hyvin suoritetun harjoittelujakson jälkeen. Karvisella ei ollut entuudestaan kokemusta media-alalta, mutta intoa ja kiinnostusta riitti vaikka muille jakaa.

– Harjoittelun aikana sain mahdollisuuden treenata ja kehittyä. Ihan mahtavaa, että tuollainen mahdollisuus järjestyi. Minulla kun ei ollut kokemusta alalta, niin sain harjoittelussa hyvää treeniä ja koulutusta, missikaunotar kommentoi Voicelle kesäkuussa 2017.

Kuvituskuva

Karvinen työskenteli ennen missivuoden alkamista suositussa Namu-yökerhossa Helsingissä, mutta lopetti työssä missiksi kruunaamisen jälkeen. Karvinen on kertonut IS:lle aiemmin rakastavansa esiintymistä, ja tekevänsä sitä mielellään myös työkseen.

Radiotyönsä ohella Karvinen onkin viime vuosina tullut tunnetuksi myös televisiojuontajana. Nainen on juontanut television puolella muun muassa ohjelmia Love Island Suomi ja Viettele vaatteilla sekä Hitlist-musiikkivisaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.

Tuoreimmat osastosta