Enrique Iglesias ja Anna Kurnikova saivat kolmannen lapsensa – julkaisivat koskettavia kuvia vain hetkeä aiemmin syntyneestä pienokaisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Enrique Iglesias ja Anna Kurnikova saivat kolmannen lapsensa – julkaisivat koskettavia kuvia vain hetkeä aiemmin syntyneestä pienokaisesta

Kuvituskuva
Julkaistu: 13.2. 21:09

Latinotähti Enrique Iglesiasin ja ex-tennispelaaja Anna Kurnikovan perhe kasvoi pari viikkoa sitten.

Laulaja Enrique Iglesias, 44, ja entinen tennistähti Anna Kurnikova, 38, paljastivat Instagramissa saaneensa pari viikkoa sitten kolmannen lapsensa. Kurnikova ja Iglesias kertovat omilla tileillään, että pienokainen syntyi 30. tammikuuta. Peoplen mukaan parin lapsi on tyttö.

Onnelliset vanhemmat julkaisivat Instagramissa useita kuvia, joissa vastasyntynyt pienokainen lepää isänsä sylissä ja äitinsä rinnalla sairaalassa. Hänet on puettu suloiseen myssyyn, jota koristaa valtava rusetti.

– Minun aurinkoni, Iglesias ihastelee Instagramissa.

Tähtiparin kuviin on tulvinut hetkessä useita tuhansia onnitteluja, joissa perheen pienokaista ihastellaan vuolaasti.

Kurnikovalla ja Iglesiasilla on entuudesta kaksi lasta, 2-vuotiaat kaksoset Lucy ja Nicholas. Liki kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut pari on pysynyt julkisuudessa hyvin vaitonainen yksityiselämästään ja lapsistaan.

Pari esitteli myös kaksosensa vastasyntyneinä Instagramissa samoilla ”minun aurinkoni” saatesanoilla, joilla perheen kuopus nyt esiteltiin maailmalle.

Tuoreimmat osastosta