Tunnistaisitko? Sara Sieppi, 28, julkaisi kuvan penkkareistaan – hulvaton asu enteili osuvasti tulevaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Sara Sieppi, 28, julkaisi kuvan penkkareistaan – hulvaton asu enteili osuvasti tulevaa

Sara Sieppi vietti penkkareitaan kymmenen vuotta sitten.

Sara Sieppi vietti penkkareitaan kymmenen vuotta sitten.

Julkaistu: 13.2. 18:49

Torniosta kotoisin oleva Sara Sieppi vietti penkkareitaan kymmenen vuotta sitten.

Entinen Miss Suomi, juontaja ja somevaikuttaja Sara Sieppi juhlisti torstaisia penkkareita julkaisemalla kuvan omalta abivuodeltaan. Sieppi julkaisi Instagram-tilinsä Tarina-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa omissa penkkareissaan naamiaisasuun pukeutuneena.

Sieppi pukeutui penkkaripäivänään pinkkiin asuun, johon kuului paljettitoppi, minishrotsit ja pinkit sukkahousut. Päässään hänellä oli vaalea peruukki ja asun kruunasi Miss Pissis -tekstillä varustettu nauha. Myös Siepin ystävä on pukeutunut samanlaiseen asuun.

– Silloin aikanaan näin näköjään omaan tulevaisuuteen. Miss Pissis nevö forget, Sieppi kertoo kuvan yhteydessä huvittuneena.

Sieppi ei ollut penkkareidensa aikaan vielä missi, mutta hänen asunsa enteili osuvasti tulevaa, kun hän nousi Miss Suomeksi.

Nuori Sara Sieppi (vas.) penkkaripäivänään.

Nuori Sara Sieppi (vas.) penkkaripäivänään.

28-vuotias Sieppi on kotoisin Torniosta, josta hän muutti Helsinkiin Miss Suomi -kisan myötä. Siepista tuli Miss Suomi vuonna 2011, kun Pia Lamberg päätti luopua kruunustaan.

Sieppi kertoi vuonna 2019 blogissaan, ettei hänellä ollut lukion jälkeen selkeää suunnitelmaa siitä, mikä hänestä tulisi ”isona”. Hän päätti hakea opiskelemaan opettajaksi ja kävi kasvatustieteiden pääsykokeessa. Sieltä hän meni Miss Suomi -castingiin, jossa hänet valittiin perintöprinsessaksi.

Kun Sieppi nousi Miss Suomeksi, oli hän töissä Oulun Lidlissä.

– Lidlin kassalta minut vedettiin Miss Suomeksi vielä myöhemmin ja sitten olinkin jo leikkimässä Viidakon tähtöstä ensimmäisessä tosi-tv -ohjelmassa. 19-vuotiaalle tytölle tämä kaikki tuntui hassulta unelta. Milloin tämä loppuisi? Minunhan piti olla opettaja, Sieppi muisteli blogissaan.

Kuvituskuva

Sieppi kertoi kouluajoistaan ja siitä, mitä teki niiden jälkeen myös Me Naisten haastattelussa viime vuonna. Lidlin lisäksi hän työskenteli lukioaikana muun muassa paperitehtaalla ja leipomossa. Lukion jälkeen hän piti välivuoden ja teki töitä.

– Äitini oli aikanaan huolissaan, kun en lähtenyt opiskelemaan lukion jälkeen. Missivuoden päätyttyä suoritin meikkaajan tutkinnon ja tein jonkin verran meikkikeikkoja messu-, pr- ja juontotöiden ohella. Huomasin kuitenkin muutama vuosi sitten, että pystyn elättämään itseni someyhteistöillä, eikä minulla ollut enää juuri aikaakaan muihin töihin, Sieppi sanoi.

Nykyään sosiaalinen media on Siepille tärkeä tulonlähde. Hän jakaa elämäänsä yli 173 000 seuraajalleen sekä tekee erilaisia yhteistöitä yritysten kanssa.

Tuoreimmat osastosta