Me Naiset: Joogaohjaaja Kylli Kukkilla, 48, ja Toni-rakkaalla, 35, poikkeava suhdesopimus – eroavat, kun mies haluaa perustaa perheen - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Joogaohjaaja Kylli Kukkilla, 48, ja Toni-rakkaalla, 35, poikkeava suhdesopimus – eroavat, kun mies haluaa perustaa perheen

Joogaohjaajana tunnettu Kylli Kukk, 48, kertoo Me Naisille muuttaneensa yhteen 13 vuotta nuoremman Toni-rakkaansa kanssa vain kuukausi parin ensitapaamisen jälkeen.

Kylli Kukk, 48, kertoo Me Naisille antamassaan haastattelussa hänen ja 13 vuotta nuoremman Toni-rakkaan suhteesta.­

13.2.2020 8:53

Joogaohjaaja Kylli Kukk, 48, tapasi 13 vuotta nuoremman miesystävänsä Tonin alkuvuodesta 2017. Nyt nainen kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa yksityiskohtaisesti parin suhteen alkutaipaleesta ja paljastaa, että todellisuudessa kolme vuotta yhdessä viihtynyt pariskunta muutti saman katon alle vain kuukausi sen jälkeen, kun he olivat tavanneet ensimmäisen kerran.

– Tonin oma kämppä oli homeessa, ja hän sai sieltä hengitystieoireita. Tuntui luontevalta muuttaa yhteen. Ajattelin, että why not? Silloin olimme ehtineet käydä kolmilla treffeillä, Kukk paljastaa.

Kukk, 48, kertoo Me Naisten haastattelussa hänen miesystävänsä Tonin muuttaneen saman katon alle jo kolmien treffien jälkeen.­

Kukk ja ja 35-vuotias Toni tapasivat toisensa ensi kertaa loppiaisena 2017. Mies oli kuitenkin määrätietoisesti pyytänyt Kukkia kanssaan treffeille jo syksystä 2016 alkaen. Nainen kertookin, ettei Tonia tuntunut lainkaan häiritsevän heidän suuri ikäeronsa. 13 vuoden ikäero on kuitenkin tuonut parin suhteeseen omat haasteensa ja ”pakottanut” kaksikkoa asettamaan parisuhteelleen aikarajan.

– Jo ensitreffeillä tulivat puheeksi myös perheasiat. Se, että Tontsa on kolmekymppisenä miehenä parhaassa perheenperustamisiässä. Minä taas olen häntä selvästi vanhempi ja hyväksynyt sen tosiasian, etten tässä elämässä enää halua biologisia lapsia, Kukk kertoo Me Naisille.

– Sovimme, että olemme yhdessä nyt, mutta siinä vaiheessa, kun hän tahtoo perustaa perheen, päästän hänestä irti. Asetimme tavallaan suhteellemme aikarajan. Sydämessäni tiesin, että tulee hetki, jolloin minun täytyy antaa hänen mennä, ehkä vähän potkiakin eteenpäin, nainen toteaa Me Naisille.

Vuonna 2002 Kylli Kukk perusti Helsingin Töölössä sijaitsevan joogakoulu Shantin.­

Kylli Kukk muutti perheensä kanssa Virosta Suomeen ollessaan 19-vuotias. Vuonna 2002 fysioterapeutiksi ja joogaohjaajaksi opiskellut nainen perusti Helsingin Töölössä sijaitsevan joogakoulu Shantin.

Virolaissyntyinen Kukk ei ole aina ollut onnekas rakkaudessa. Hän avioitui savolaisen miehen kanssa 27-vuotiaana, mutta suhde kaatui miehen alkoholinkäyttöön reilun vuoden kuluttua.

– Mies joi. Viikot meillä oli kivaa, viikonloppuisin hän joi ja oli aggressiivinen, Kukk kertoi Ilta-Sanomille vuonna 2017.

Nainen pakkasi tavaransa, muutti Helsinkiin ja perusti joogakoulun.

– Lähdin mahdollisimman kauas, ettei hän maanantaisin olisi ollut oveni takana ruusukimpun kanssa, hän muisteli.

Virolaissyntyinen Kylli Kukk, 48, on tullut tunnetuksi joogaohjaajana.­

Samaisessa vuonna 2017 Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa nainen puolestaan kertoi rakastuneensa seuraavaksi narsistiin. Parin suhde sai myös väkivaltaisia piirteitä ja lopulta ero oli ainoa oikea vaihtoehto.

– Olen silti kiitollinen kokemuksesta, sillä sen avulla opin, missä rajani menevät ja puolustamaan itseäni. Ei pidä uhriutua. Ihmisessä on enkelin ja eläimen energiat, ja ne molemmat pitää hyväksyä, nainen kertoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?