Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys Olli Lindholmista: taksikuskin sanat saivat kyyneleet silmiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys Olli Lindholmista: taksikuskin sanat saivat kyyneleet silmiin

Kulunut vuosi ei ole ollut helpoimmasta päästä laulaja Suvi Teräsniskalle. Hänen ystävänsä Olli Lindholm menehtyi helmikuussa 2019.

Julkaistu: 12.2. 15:10

Olli Lindholmin läheinen ystävä Suvi Teräsniska kuvailee kuluneen vuoden pitäneen sisällään paljon surua.

Keskiviikkona tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm menehtyi äkillisesti ja yllättäen 54-vuotiaana. Lindholmin ystävä, laulaja Suvi Teräsniska avautuu nyt Facebook-päivityksessään koskettavasti ikävästään Lindholmia kohtaan.

Lindholm oli Teräsniskan mielessä kuoleman vuosipäivän takia, mutta myös taksikuskin yllättävät sanat saivat naisen liikuttumaan kyyneliin.

– Tänä aamuna helsinkiläinen taksikuski kysyi yllättäen matkan päätteeksi: ”Miten voit? Onko ollut rankka päivä tähän asti?” Purin hammasta, pyyhin kyyneleet poskilta ja sanoin sen mitä vastaan yleensä aina: ”Minä pärjään, vaikka ikävä on läsnä”, Teräsniska myöntää Facebookissa.

Teräsniska julkaisi päivityksen yhteydessä Lindholmista kuvan hiihtämässä.

Teräsniska palaa kirjoituksessaan myös Lindholmin kuolinpäivään. Teräsniska paljastaa soittaneensa heti äidilleen ja isälleen kertoakseen tietävänsä Lindholmin menehtymisestä.

– Muistan ajatelleeni että seuraavaksi soittaisin Ollille jos tää olis kuka tahansa muu, Teräsniska sanoo.

Teräsniskalla on vuosina 2015 ja 2016 syntyneet pojat. Teräniska kertoo lasten huomanneen äidin suunnattoman surun.

– Lapset kyseli miksi äitillä on paha mieli ja sukulaiset tuli kesken työpäivän meille istumaan hiljaisuuden vallitessa. Lapset lähti lopulta perhetutun luo leikkimään, Simon ajoin hallille ja sanoin että nyt mun tarttee olla yksin, Teräsniska kuvailee.

Suvi Teräniska esiintyi Olli Lindholmin muistokonsertissa lokakuussa 2019.

Teräsniska oli Lindholmin kuoleman aikaan viimeisillään raskaana. Laskettuun aikaa oli vain kaksi viikko aikaa. Teräsniskan kolmas lapsi syntyi lopulta 28. helmikuuta 2019.

– Olo oli tukala jo muutenkin odotuksen loppumetreillä ja toivoin hartaasti että nyt vois kyllä vaikka lapsi jo syntyä, jotta tähän tulisi samantien jotain muuta ajateltavaa, Teräsniska kirjoittaa Facebookissa.

Teräsniska kertoo Facebook-päivityksessään, että surun käsittelemistä auttoi lopulta merkittävällä tavalla se, että Teräsniska sai olla vastasyntyneen lapsensa kanssa kotona kaikessa rauhassa.

– Kaiken kaikkiaan olin lopulta tosi helpottunut, että sain olla koko vuoden lähinnä kotona. Ei tarvinnut kohdata kollegoita tai mediaa eikä jatkuvasti käydä läpi samaa keskustelua ja surua, vaikka kävinhän mä sitä läpi. Kotona, autossa, ruokakaupassa, kuntosalilla. Aika monta kertaa oon viimeisen vuoden aikana vilkaissut auton aurinkoläpän peiliin ja miettinyt voinko hakea näillä turvonneilla silmillä lapset hoidosta tai paketin postista, Teräsniska paljastaa.

Suvi ja Olli Tampereella vuonna 2014.

Yö-yhtyeen keulahahmo, muusikko Olli Lindholm menehtyi äkillisesti 12. helmikuuta 2019. Lindholmin äkillisen kuoleman kerrottiin tuolloin johtuvan sairauskohtauksesta, jonka hän oli saanut kotonaan myöhään maanantai-iltana 11. helmikuuta 2019.

Lindholmin eno, Raimo Jokisalo kertoi Ilta-Sanomille, että todellinen kuolinsyy oli aortan repeäminen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?