Nainen tilasi nettikaupasta unelmamekkonsa – todellisuudessa asu oli niin härski, että hänen oli pakko julkaista siitä kuva Twitterissä

Courtney Hendersonin mekko-ostos meni pahemmalla tavalla pieleen. Nainen päätti ottaa asian huumorilla.

11.2.2020 21:07

Newcastlesta kotoisin oleva Courtney Henderson shoppaili netistä juhla-asua syntymäpäiväänsä varten, kun hänen katseensa kiinnittyi smaragdinvihreään luomukseen. Tyköistuvalla, kyljistä avonaisilla leikkauksilla koristellulla mekolla oli hintaa reilut 75 euroa.

Myyjänä työskentelevä Henderson laittoi mekon tilaukseen. Kun hän viimein sai asun ylleen, nainen ei ollut uskoa silmiään. Mekon leikkaukset jättivät hänen rintansa täysin paljaiksi.

Henderson päätti suhtautua asiaan huumorilla. Hän julkaisi Twitter-tilillään hulvattoman kuvaparin, joista toinen on nettikaupan kuva täydellisesti istuvasta mekosta mallin päällä. Toisessa kuvassa Henderson paljastaa todellisuuden poseeraamalla sama asu yllään yläosa paljaina.

  • Voit tarkastella kuvia klikkaamalla julkaisua

– Vaikuttava suoritus Dressmezeeltä tämän mekon tiimoilta. Sopii kuin hansikas, Henderson kirjoittaa sarkastiseen sävyyn julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Naisen humoristisesta julkaisusta tuli heti nettihitti. Se on kerännyt Twitterissä jo yli 31 000 tykkäystä ja tuhansia uudelleentwiittauksia

– Nämä menisivät hienosti asusi kanssa, eräs käyttäjä twiittasi kuvan kera.

– Nauroin niin pahasti, että sylkäisin kahvini pihalle.

– En kestä, kuolen nauruun.

– No, ainakin lookkisi kääntää katseita!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?