Suosikkijuontaja lähti seksittömästä avioliitosta ja löysi netistä uuden kumppanin – seksi 5 vuoden selibaatin jälkeen yllätti täysin - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontaja lähti seksittömästä avioliitosta ja löysi netistä uuden kumppanin – seksi 5 vuoden selibaatin jälkeen yllätti täysin

Jonsson on kertonut puhuvansa tabuaiheesta avoimesti, sillä haluaa auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia.

Jonsson on kertonut puhuvansa tabuaiheesta avoimesti, sillä haluaa auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia.

Julkaistu: 11.2. 14:20

Ulrika Jonssonin, 52, avioliitto Brian Monetin kanssa päättyi huhtikuussa 2019. Pian sen jälkeen päättyi myös Jonssonin viiden vuoden selibaatti.

Brittijuontaja Ulrika Jonsson, 52, erosi huhtikuussa 2019 miehestään Brian Monetista. Pariskunta ehti olla yhdessä 11 vuotta, jonka aikana Jonsson avautui julkisuudessa ongelmista pariskunnan seksielämässä. Kahdeksan vuoden aikana pariskunta harrasti seksiä vain yhden kerran.

Nyt Jonsson kuitenkin kertoo Daily Mailille, että naisen viiden vuoden selibaatti on tullut vihdoin tiensä päähän. Lehdelle kirjoittamassaan kolumnissa Jonsson paljastaa tavanneensa erään miehen sosiaalisessa mediassa ja harrastaneensa hänen kanssaan seksiä. Jonssonin mukaan kokemus tuntui siltä, kuin hän olisi menettänyt neitsyytensä uudestaan.

– Vitsailin miehelle, että tämä on kuin menettäisin neitsyyteni toistamiseen – tosin tällä kertaa hallitsin tilannetta huomattavasti paremmin, enkä ollut niin peloissani. Nämä eivät olleet ensimmäiset treffimme, mutta tiesin heti, että olen kiinnostunut hänestä, Jonsson kertoo kolumnissaan.

Muun muassa Celebrity Big Brotherista tuttu juontaja tunnustaa tuoreessa kolumnissaan, ettei meinannut aluksi edes muistaa, miten hänen kuuluisi seksiä harrastaessaan toimia. Hän myös kertoo seksittömän avioliiton Monetin kanssa olleen suuri kolaus hänen itsetunnolleen. Avioliittonsa aikana Jonsson kertoo myös painonsa nousseen, jonka lisäksi myös ikääntymisen merkit alkoivat yhtäkkiä näkyä.

– Olen tuntenut oloni niin vastenmieliseksi ja torjutuksi viime vuosien aikana. Mahdollisuudet saada fyysistä läheisyyttä olivat olemattomat. Olin ryhtynyt selibaattiin huomaamattani, Jonsson kirjoittaa.

Jonsson on juontanut Britanniassa Gladiaattoreita ja kilpaillut Big Brotherissa.

Jonsson on juontanut Britanniassa Gladiaattoreita ja kilpaillut Big Brotherissa.

Jonsson on kertonut julkisuudessa avoimesti seksittömästä avioliitostaan Monetin kanssa sekä sen vaikutuksista hänen itsetuntoonsa. Jonsson on kertonut puhuvansa arasta aiheesta arastelematta, jotta voisi auttaa muita samankaltaisista ongelmista kärsiviä naisia.

– Toivon, että jokainen samankaltaisessa tilanteessa oleva nainen ottaa minusta mallia. Sinkkumarkkinoille palaaminen on haastavaa, mutta niin kauan kuin sinulla ei ole epärealistisia odotuksia, niin deittailu voi olla todella positiivinen kokemus, Jonsson rohkaisee kirjoituksessaan.

Kaksi vuotta sitten The Sunille kirjoittamassaan kolumnissa Jonsson puolestaan kertoi jo hyväksyneensä sen tosiasian, ettei hän tule enää koskaan harrastamaan seksiä. 50-vuotissyntymäpäivänsä kynnyksellä julkaisemassaan kirjoituksessa Jonsson kertoi, että on viimeksi harrastanut seksiä miehensä kanssa lähes viisi vuotta sitten.

– Muistan ajatelleeni, että minun on kai vain hyväksyttävä se, että en tule enää koskaan harrastamaan seksiä, Jonsson kirjoitti tuolloin.

– Edellisen kerran olimme harrastaneet seksiä 4,5 vuotta sitten. Ennen sitä edellisestä kerrasta oli kulunut neljä vuotta. Elin seksittömässä liitossa liki vuosikymmenen.

Jonsson on kertonut puhuvansa tabuaiheesta avoimesti, sillä haluaa auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia.

Jonsson on kertonut puhuvansa tabuaiheesta avoimesti, sillä haluaa auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia.

Jonsson ja Monet tapasivat toisensa ensimmäisen kerran 13 vuotta sitten. Häitä tanssittiin kaksi vuotta ensitapaamisen jälkeen. Jonsson on kertonut Monetin vaikuttaneen hyvältä aviomieheltä ja puolisolta, eikä ilmassa ollut mitään merkkejä siitä, että jossain vaiheessa hellyys lakkaisi liitossa kokonaan. Hän on kertonut liitossa olleen kuitenkin ongelmakohtansa heti alusta asti.

– Kommunikointi ei ollut koskaan kovinkaan suoraa. Tunteista, haluista tai peloista puhuminen oli lähes mahdotonta, Jonsson on kertonut.

Viimeisenä oljenkortena Jonsson on paljastanut taivutelleensa miehensä avioliittoneuvontaan. Se oli Jonssonin mukaan kuitenkin aivan yhtä tyhjän kanssa.

– Halusin vastauksia, mutta eniten halusin kuulla häneltä, mitä mieltä hän oli. Hän ei sanonut mitään.

Jonsson toivoo, että muut naiset ottaisivat hänestä mallia ja palaisivat rohkeasti deittailun pariin eron jälkeen.

Jonsson toivoo, että muut naiset ottaisivat hänestä mallia ja palaisivat rohkeasti deittailun pariin eron jälkeen.

Miesten haluttomuus on herättänyt puhetta myös Suomessa. 2017 Ilta-Sanomat uutisoi tutkimuksesta, jossa selvisi, että puolet suomalaisista haluaa seksiä vähintään kaksi kertaa viikossa. Aihe herätti kiivasta keskustelua IS:n kommenttiosiossa, jossa lukijat kertoivat avoimesti omista seksihaluistaan.

Tuolloin monet IS:n naislukijat kertoivat, etteivät halut kohtaa.

– Minä haluaisin kerran viikossa, mutta nuorempi mies venyttää väliä jo useisiin viikkoihin. Kun vielä muukin läheisyys puuttuu, ei pian enää rakkaus ja kumppanuus riitä. Teknisesti oiva suoritus kaikkine vaiheineen, mutta ei mitään sylittelyä rakastelun päätyttyä, tätäkin kaipaisin, eräs IS:n lukija kirjoitti.

Tuoreimmat osastosta