Pamela Anderson jätti miehensä vain 12 päivän jälkeen – nyt Hollywood-tuottaja avautuu ”katkerasta vedätyksestä”, joka maksoi hänelle satoja tuhansia - Viihde - Ilta-Sanomat

Pamela Anderson jätti miehensä vain 12 päivän jälkeen – nyt Hollywood-tuottaja avautuu ”katkerasta vedätyksestä”, joka maksoi hänelle satoja tuhansia

Elokuvatuottaja Jon Peters kertoo nyt oman puolensa avioliitosta, joka päättyi eroon vain 12 päivän jälkeen.

11.2.2020 10:10

Tv-tähti Pamela Anderson kohautti viime viikolla, kun hän ilmoitti avioliittonsa päättyneen vain 12 vuorokauden jälkeen. Anderson asteli alttarille tammikuun loppupuolella elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa.

Myös häät olivat todellinen jättiyllätys, sillä parin ei tiedetty edes seurustelevan. Andersonin lähipiiri kertoi New York Postille, että Anderson tuli toisiin aatoksiin heti hääyön jälkeen ja ”ymmärsi tekevänsä hirveän virheen”.

Nyt Peters on avautunut tilanteesta Page Six -lehdelle. Miehen lehdelle lähettämässä sähköpostissa väitetään, että kaikki Andersonin lähipiirin aiemmin kertoma olisi valetta.

– Varmaankin tarpeetonta sanoa, että kun Pamela lähestyi minua viestillä kertoen, että haluaa kanssani naimisiin, se oli minulle unelmien täyttymys. Vaikka olin samaan aikaan naimisissa toisen naisen kanssa, joka oli juuri muuttamassa luokseni, Peters kertoo.

– Luovuin kaikesta hänen vuokseen.

Tuottajan mukaan asioiden todellinen laita alkoi pikku hiljaa valjeta hänelle. Petersin mukaan Anderson olisi ollut aviopyynnön jättäessään ollut huomattavissa veloissa.

– Hänellä oli lähes 200 000 dollaria (183 000 euroa) velkoja, joita hän ei olisi millään kyennyt maksamaan. Ja täsäs on kiitokseni, mies tilittää.

– Typerystä pahempi on vain vanha typerys, hän jatkaa.

Peters väittää myös viestissään, että hän olisi jättänyt Andersonin, eikä päinvastoin. Tuottaja lähetti Page Sixille viestinsä yhteydessä kopion viestistään.

– Rakas Pammy. Nämä viimeiset yhdeksän päivää ovat olleet yhtä rakkauden juhlaa. Mutta tämä avioliitto, lakimiehet, velat ja reseptilääkkeiden väärinkäyttö ovat säikäyttäneet minut. Se on saanut minut tajuamaan, että 74-vuotiaana tarvitsen yksinkertaisemman ja rauhallisemman elämän kansainvälisen rakkauden sijaan, mies kertoo kirjoittaneensa Andersonille.

Pamela Anderson vuonna 1996 elokuvassa Barb Wire.­

Andersonin lähipiirin mukaan Peters olisi myös halunnut hyödyntää ex-näyttelijän julkisuutta omiin projekteihinsa, kun taas Anderson halusi keskittyä hyväntekeväisyystyöhönsä.

Peters kertoo, että haluaisi mielellään antaa Andersonille vielä roolin elokuvassaan Private Dancer, jos entinen tv-tähti sitä haluaa. Mies ei voi kuitenkaan riskeerata koko uraansa Andersonin vuoksi.

Tuottaja vastasi myös Andersonin väitteisiin siitä, että olisi ollut heidän suhteessaan kontrolloiva.

– Toivotin hänet elämääni rakkaudella ja avoimin mielin, sillä olen huolehtinut hänestä vuosikausia. En tiedä, mitä hän tarkoitti kontrolloimisella. Maksoin hänen laskunsa, kun hänellä ei ollut rahaa. Ostin hänelle vaatekaappien täydeltä uusia asukokonaisuuksia.

Andersonin edustaja on kiistänyt jyrkästi Petersin väitteet.

– Nämä väitteet eivät ole vain täysin vääristeltyjä, vaan myös naurettavia. Vaikka Peters toivoo vastausta Andersonilta, hänellä ei ole mitään kommentoitavaa. Hän toivottaa Petersille kaikkea hyvää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?