Artistiuransa lopettanut Jare Tiihonen palasi julkisuuteen Emma-gaalassa – jätti punaisen maton välistä kokonaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Artistiuransa lopettanut Jare Tiihonen palasi julkisuuteen Emma-gaalassa – jätti punaisen maton välistä kokonaan

Jare Tiihonen jakoi Emma-gaalassa vuoden rap ja R&B -palkinnon.

8.2.2020 21:42

Artistinuransa lopettanut räppäri Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen saapui Emma-gaalaan Hartwall Arenalle jakamaan vuoden rap & hip hop -palkinnon. Toisin kuin suurin osa muista gaalan tähtiartisteista, Tiihonen jätti punaisen maton kokonaan välistä, eikä poseerannut valokuvaajille.

Tiihonen kiitteli gaalassa suomalaisen rapin menestystarinaa.

– Yli 20 vuotta sitten, kun suomalainen hip hop rupesi kohoamaan kellareista päivänvaloon, ei tällaisista ajoista voinut kukaan unelmoida. Juuri JVG kävi taas pokkaamassa Vuoden yhtyeen pystin ja kaikkien tuntemien hip hop -pioneerien kynät ovat edelleen teräviä, Tiihonen sanoi ihaillen.

– Samalla meillä on kasvanut suomalaisen hip hopin parissa uusi eteenpäin mennyt sukupolvi. Lahjakkaita nuoria ja ennakkoluulottomia artisteja, jotka kehittävät omia tyylejä ja kantaa soihtua eteenpäin, se on mahtavaa.

Tiihonen nosti puheessaan esille myös sen, että tänä vuonna Emmoissa ehdolla oli myös naisartisteja. Etta ja F olivat ehdolla vuoden rap ja R&B -palkinnon saajiksi.

– Upeaa on myös nähdä tänä vuonna naisia ehdokkaana Vuoden rap ja R&B -Emman saajiksi, Tiihonen sanoi.

Vuoden rap ja R&B -Emman voitti Gettomasa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?