Tässä ovat Emma-gaalan uskaliaimmat ja upeimmat asut! Tähtiartistit täyttivät punaisen maton – kenen tyyli oli säväyttävin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Emma-gaalan uskaliaimmat ja upeimmat asut! Tähtiartistit täyttivät punaisen maton – kenen tyyli oli säväyttävin?

Emma-gaalassa nähtiin tänäkin vuonna toinen toistaan näyttävimpiä asukokonaisuuksia.

Emma-gaalan punainen matto täyttyi upeista tyylinäytteistä.

8.2.2020 18:41

Lauantaina vietetään suomalaisen musiikin suurta juhlaa, kun Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet kokoontuvat Helsingin Hartwall Areenalle viettämään Emma-gaalaa. Tuttuun tapaan Helsingin Hartwall Areenalle lasketulle punaiselle matolle asteli alkuillasta myös toinen toistaan näyttävämpiä gaalavieraita.

Katso upea kuvagalleria Emma-gaalan pukuloistosta ja äänestä suosikkiasi artikkelin lopussa!

Laulaja Nelli Matula edusti Emma-gaalassa Mert Otsamon suunnitelemassa kultaisessa iltapuvussa. Matula on gaalassa ehdolla vuoden naissolistiksi.

Anna Puun asu oli yksi punaisen maton erikoisimmista. Se oli kokonaan peräisin naisen omasta vaatekaapista ja artisti itse kuvaili asuaan soturiprinsessamaiseksi.

Laulaja Ellinoora luotti gaalaeleganssissaan vaaleanpunaiseen tylliunelmaan.

Martina Aitolehden punaista iltapukua koristi näyttävä halkio.

Radiojuontaja Alma Hätönen luotti pikkumustaan.

Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Anni Hautala edusti näyttävässä punaisessa iltapuvussa.

Rebekka Yeboah valitsi ylleen vaaleanvihreän housupuvun. Nainen on gaalassa ehdolla tulokas-kategoriassa.

Erika Vikmanin asu oli yksi Emma-gaalan näyttävimmistä. Tangokuningatar oli pukeutunut ihonmyötäiseen haalariin ja korkeisiin korkoihin.

Perjantaina 30-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut Abreu luotti niin ikään punaiseen.

Youtuben puolelta tuttu Pinsku luo uraa myös laulajana. Nainen kertoi näyttävän takin painavan kymmenen kiloa ja sen ottavan kantaa turkistarhaukseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?