Martina Aitolehti säväytti rohkeassa asussa: huikea halkio ja kurkistusaukko – paljasti lähtevänsä pian Lontooseen Lewis Hamiltonin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti säväytti rohkeassa asussa: huikea halkio ja kurkistusaukko – paljasti lähtevänsä pian Lontooseen Lewis Hamiltonin kanssa

Martina Aitolehti treenaa kesän Iron Man -kisoja varten.

8.2.2020 18:01

Martina Aitolehden asu lauantaina järjestettävässä Emma-gaalassa on yksi illan rohkeimmista. Punaiseen paljettiunelmaan pukeutunut Aitolehti kertoi hänellä riittävän kiireitä tänä keväänä.

– Kirja tulee 20.3 ja olen lähdössä Lewis Hamiltonin ja Adriana Liman kanssa Lontooseen, Aitolehti kertoo kulumisiaan IS:lle.

– No on siellä muitakin, myös minä, hän nauraa.

Martina Aitolehden asu paljasti julkkiskaunottaren treenatun vartalon.

Aitolehti sanoo olevansa yksi niistä urheilijoista, jotka urheilujätti Puma on kutsunut tapahtumaansa Lontooseen.

– Meillä on Puman world wide testiasema ja testaillaan meitä urheilijoita. Lewis Hamilton tekee meille stressin ja paineensietokyvyn testin.

– Luulen, että siedän paineita ihan hyvin, mutta ne käsitykset voivat muuttua.

Herra Hevisaurus nappasi Martina Aitolehden kainaloonsa.

Aitolehti sanoo treenaavansa viikossa 10-12 tuntia viikossa. Hän huomauttaa, että ei suosittele vastaavaa treenimäärää tavallisille kuntoilijoille.

– Se ei ole suositeltava aktiiviliikkujan treenimäärä. Treenaan tavoitteellisesti kesää varten. Kesällä pääkisani on Tahkon Iron Man.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?