Mallikaunotar yritti viuhahtaa Super Bowlissa ja joutui kanveesiin – sitten hän nosti hameen helmaa: kuvat lähtivät leviämään kulovalkean tavoin - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunotar yritti viuhahtaa Super Bowlissa ja joutui kanveesiin – sitten hän nosti hameen helmaa: kuvat lähtivät leviämään kulovalkean tavoin

Yhdysvaltalainen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja yritti viuhahtaa kentälle kesken Super Bowlin, mutta temppu loppui lyhyeen.

Turvamiehet torppasivat Kayn yrityksen, mutta nainen ei suinkaan jäänyt toimettomaksi.

5.2.2020 14:04

Viuhahtamisesta suurissa urheilutapahtumissa on tullut tänä päivänä lähes arkipäivää, eikä edes Super Bowl ollut tällä kertaa poikkeus. Maailman seuratuimpiin urheilutapahtumiin lukeutuva Super Bowl pelattiin Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Välikohtaus nähtiin, kun malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Kelly Kay yritti juosta kentälle kesken ottelun. Tuolloin vielä täysissä pukeissa oleva Kay kuitenkin pysäytettiin turvamiesten toimesta kentän laidalle, eikä hän päässyt näin ollen täysin toteuttamaan suunnitelmaansa, kertoo New York Post.

Turvamiesten pysäyttämä Kay ei kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan päätyi nostamaan hameen helmansa ylös samalla, kun häntä talutettiin pois kentän laidalta. Näin ollen Kay tuli paljastaneeksi takamuksensa paitsi ottelua paikan päällä seuranneelle yleisölle, myös muulle kansalle, sillä video tapahtumasta lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Myös Kay itse jakoi kuvia välikohtauksesta omalla Instagram-tilillään. Kuvissa näkyy, kuinka turvamiehet yrittävät taltuttaa naista tämän nostaessa samalla hameenhelmaansa ylös. Mukaan julkaisuun Kay oli liittänyt myös videon, jolle lähes koko tapahtumaketju oli saatu taltioitua.

– Tee mitä haluat, silloin kun haluat. Elämä on liian lyhyt siihen, että katuisit mitään. Kiitos NFL, että huolitte minut, Kay veisteli kuvatekstissään.

TMZ:n mukaan välikohtaus johti lopulta Kayn pidättämiseen. Kay ei kuitenkaan viihtynyt putkassa kauaa, sillä heti seuraavana päivänä hän julkaisi omalla Instagram-tilillään jälleen uuden kuvan, jossa hän suihkussa uimapuku yllään.

Yhdysvaltalainen Kelly Kay on erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänellä on kuvapalvelu Instagramissa yli 335 000 seuraajaa. Nainen myös ylläpitää omaa internet-sivustoaan sekä nettikauppaa, jossa hän kauppaa muun muassa alusvaatekuvistaan tehtyjä tauluja.

Kuten sanottua, ei viuhahtaminen ole harvinainen näky merkittävissä urheilutapahtumissa. Monet muistavat muun muassa venäläismalli Kinsley Wolanskin, joka pyrähti kentälle lähes kaiken paljastaen kesken Jalkapallon Mestarien liigan finaaliottelun viime kesäkuussa.

Tuolloin Wolanski pelmahti kentälle kesken ottelun ja juoksi huutaen ja tuuletellen hämmentyneiden pelaajien keskellä. Myös Wolanskin reissu viheriöllä loppui kuitenkin lyhyeen, sillä turvamiehet kaappasivat naisen nopeasti kainaloonsa ja lähtivät taluttamaan tätä määrätietoisesti pois pelialueelta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?