Ashton Kutcher on yhä tekemisissä ex-vaimo Demi Mooren tytärten kanssa: ”En koskaan lakkaa rakastamasta, kunnioittamasta tai tukemasta heitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ashton Kutcher on yhä tekemisissä ex-vaimo Demi Mooren tytärten kanssa: ”En koskaan lakkaa rakastamasta, kunnioittamasta tai tukemasta heitä”

Ashton Kutcher on yhä yhteydessä ex-vaimonsa tyttäriin.

Ashton Kutcher kertoo olevansa yhä yhteydessä ex-vaimonsa Demi Mooren tyttäriin Tallulahiin (vas.), Scoutiin ja Rumeriin.

5.2.2020 12:01

Ashton Kutcher, 41, on edelleen yhteydessä ex-vaimonsa Demi Mooren, 57, tyttäriin, kertoo People. Kutcher ja Moore olivat naimisissa kahdeksan vuotta. Pariskunta erosi vuonna 2013.

Demi Moorella on Bruce Willisin, 64, kanssa kolme tytärtä; Rumer, 31, Scout, 28, ja Tallulah, 26.

Tallulah, Scout ja Rumer Once Upon a Time In Hollywood -elokuvan ensi-illassa heinäkuussa 2019.

Kutcher puhui väleistään Mooren tyttäriin Marc Macronin WTF -podcastin maanantaina julkaistussa jaksossa.

Kutcherin mukaan hänen välinsä Mooreen ovat hyvät, vaikkei ex-pari enää vietä aikaa kahden kesken. Kutcher kertoo näkevänsä tietoisesti vaivaa sen eteen, että saa pidettyä yhteyttä Mooren tyttäriin.

– Se oli kuitenkin kahdeksan vuotta.

Ashton Kutcher ja Demi Moore vuonna 2012.

– Tallulah oli kahdeksan- tai yhdeksänvuotias, hän oli nuorin. Rumer oli 12- tai 13-vuotias suhteemme alkaessa. Erotessamme Tallulah valmistui lukiosta.

Rumer Willis, Demi Moore, Tallulah Willis ja Ashton Kutcher vuonna 2007.

Moore ja Kutcher alkoivat seurustella vuonna 2003. Moore oli tuolloin nelikymppinen, Kutcher ei vielä ollut viettänyt edes 25-vuotissynttäreitään.

Kutcher kertoi podcastissa, ettei koskaan lakkaa välittämästä ex-puolisonsa lapsista.

– Autoin kasvattamaan heitä teini-ikäisistä asti. Rakastan heitä. En koskaan lakkaa rakastamasta, kunnioittamasta tai tukemasta heitä, mitä ikinä he haluavatkaan tehdä, Kutcher sanoi.

Näyttelijä painotti, ettei hän ole tyttöjen isä. Kutcher sanoi, ettei koskaan painostaisi Mooren tyttäriä yhteydenpitoon.

– Olen aina kunnioittanut Brucea ja ajattelen, että hän on hieno ihminen ja upea mies, Kutcher sanoi.

Bruce Willis on Demi Mooren tyttärien isä.

Moore kertoo syksyllä 2019 julkaistussa Inside Out -elämänkertateoksessa, että Kutcher kohteli häntä varsin julmasti parin liiton aikana. Daily Mailin mukaan Moore kamppaili vuosia alkoholiongelman kanssa ja sen sijaan, että Kutcher olisi tukenut puolisoaan, pilkkasi hän Moorea ja odotti tämän kykenevän juomaan alkoholia, kuten muutkin.

Moore väittää kirjassaan, että Kutcher nöyryytti häntä kuvaamalla hänet sammuneena esimerkiksi wc-istuimeen nojaten ja julkaisemalla hänestä humalaisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Demi Moore lokakuussa 2019.

Kutcher julkaisi sosiaalisessa mediassa myös salaa otetun alusvaatekuvan vaimostaan. Kuvassa Moore oli kumartuneena valkoisissa alushousuissa. Kuvasta nousi aikanaan kohu, mutta Kutcher väitti, että hänellä oli Mooren lupa sen julkaisuun. Mooren kirjan mukaan näin ei kuitenkaan ollut.

Page Sixin mukaan nöyryyttämisen lisäksi Kutcher myös vähätteli puolisonsa ongelmia. Moore paljastaa kirjassaan, että kun hän oli ollut 20 vuotta kuivilla alkoholista, retkahti hän juomaan ex-puolisonsa kommentin vuoksi. Näyttelijä koki, ettei Kutcher ottanut tosissaan hänen alkoholiongelmaansa, vaan vähätteli sitä ja totesi ”ettei se ole oikea juttu”.

– Ashton nautti lasillisen hyvää punaviiniä, kun hän sanoi: ”En tiedä, onko alkoholismi todellinen asia – uskon, että kyse on kohtuudesta”, Moore kertoo kirjassaan.

Demi Moore on elämänkerrassaan kertonut avioliitostaan Ashton Kutcheriin.

Mooren mukaan hän joi sinä iltana oluen hotellin minibaarista ja retkahti ryyppäämään.

– Minä halusin olla se tyttö. Se tyttö, joka voi ottaa lasin viiniä illallisella, tai tequila shotin bileissä. Mielessäni myös Ashton halusi sitä. Joten minä yritin tulla siksi: hauskaksi, normaaliksi tytöksi, Moore muistelee tuntemuksiaan.

Ashton Kutcher on kertonut olevansa hyvissä väleissä Demi Mooren tyttärien kanssa.

Näyttelijä kuvailee kirjassaan, miten hänen alkoholiongelmansa paheni, kun hän sai keskenmenon. Moore ja Kutcher olivat toivoneet hartaasti lasta ja kun Moore viimein tuli raskaaksi, päättyi raskaus kuuden kuukauden jälkeen. Myöhemmin pari yritti saada lasta hedelmöityshoitojen avulla, mutta Moore ei tullut enää raskaaksi.

Ashton Kutcher on nykyisin naimisissa Mila Kunisin kanssa.

Moore syytti keskenmenosta juomistaan, ajautui yhä jyrkkenevään alamäkeen ja turvautui alkoholin lisäksi myös riippuvuutta aiheuttaviin kipulääkkeisiin. Mooren mukaan hänen puolisonsa ei täysin ymmärtänyt, miten vakavasta asiasta oli kyse.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?