Vappu Pimiä joutui katalan tempun kohteeksi Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa Ateenassa – tuntemattomat miehet lähestyivät puistossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä joutui katalan tempun kohteeksi Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa Ateenassa – tuntemattomat miehet lähestyivät puistossa

Vappu Pimiä kertoo tuntemattomien miesten yrittäneen anastaa hänen omaisuuttaan Maajussille morsian maailmalla -sarjan kuvauksissa.

Juontaja Vappu Pimiä on parhaillaan kuvaamassa Maajussille morsian maailmalla -sarjaa.­

4.2.2020 8:16

Vappu Pimiä kertoo Instagramissaan olevansa parhaillaan kuvaamassa Maajussille morsian maailmalla -sarjaa Ateenassa. Pimiä kertoo tuotantotiimin joutuneen kesken kuvausten erikoiseen tilanteeseen, kun heitä lähestyi kaksi tuntematonta miestä.

– Saatiin kuvaukset tehtyä ja jouduttiin niin erikoisen ryöstöyrityksen kohteeksi tuolla yhdessä puistossa, etten ole koskaan tollaista nähnyt, Pimiä kertaa Instagramin Stories-osiossa.

Pimiä sanoo kahden miehen lähestyneen heitä ja kertoneen, että Pimiän takissa oli tahra.

– Nahkarotsi oli päällä ja tuottajalla oli mun nahkalaukku olalla. Yhtäkkiä kaks miestä tulee sanomaan, että teillä on lintu kakannu tohon noin. Katsokaa tonne ylös, että tuliko se palmuista, Pimiä sanoo Instagramissaan.

Pimiä sanoo tiimin olleen onneksi tarkkana, sillä he huomasivat, että takissa olleet tahrat eivät olleet lintujen aikaansaannosta. He hoksasivat miesten yrittävän varastaa heidän tavaransa.

– Onneksi ei katsottu, ruvettiin katsomaan, että tämähän on meikkiä. Yrittivät tulla tarjoamaan nenäliinaa. Hyvin hämäränoloiset kaverit. Tajuttiin, että nehän yritti kääntää meidät.

Juontaja esittelee Instagramissaan nahkatakkiaan, joka on kauttaaltaan meikkivoiteessa.

– Kelatkaa, ne ruiskii meikkiä ihmisten päälle! hän puhisee.

Nahkatakkiin ruiskittiin meikkivoidetta.­

– Aika paljon ottaa pannuun tollaiset kaverit. Lähtökohtaisesti jo se, että joku yrittää toisen omaisuutta ottaa.

Pimiä sanoo saaneensa ihmisiltä useita viestejä vastaavanlaisista huijauksista ja monet ovat kertoneet joutuneensa vastaavanlaiseen tilanteeseen esimerkiksi Espanjassa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa nähtävät neljä maajussia ovat Kanadassa asuvat Matthew, 38, ja Roy, 47, Turkissa asuva Mustafa, 42, sekä Libanonissa viinitarhaa pyörittävä Stefano, 38.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?