Bloggaajaa ylistetään kehopositiivisuudesta – julkaisi rehellisen kuvaparin painonnousunsa jälkeen: ”Vaatekokoni ei tee minusta parempaa ihmistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bloggaajaa ylistetään kehopositiivisuudesta – julkaisi rehellisen kuvaparin painonnousunsa jälkeen: ”Vaatekokoni ei tee minusta parempaa ihmistä”

Ashley Kehoe kertoo olevansa onnellisempi ja terveempi painonnousun jälkeen.

Bloggaaja Ashley Kehoe julkaisi Instagramisssaan kuvia ennen ja painonsa nousun jälkeen.­

3.2. 16:23

Bloggaaja Ashley Kehoen Instagramissa julkaisema kuva on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa Ashley nähdään ensin pari vuotta sitten otetussa kuvassa, jossa nainen painoi lähes 13 kiloa vähemmän kuin nykyisin. Vanhan kuvan rinnalla nähdään tuore kuva painonnousun jälkeen. Molemmissa kuvissa nainen on pukeutunut mustaan alusasuun.

Kuvatekstissä Ashley kertoo suhteestaan kehoonsa. Nainen kirjoittaa, ettei tunnista vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyvää hoikempaa vartaloa omakseen.

– Painoni putosi stressin ja epäterveellisten elämäntapojen vuoksi.

Ashley kirjoittaa, että tuolloin hänestä tuntui sitä paremmalta, mitä pienempi kokoisempi hänestä tuli. Parin vuoden aikana Ashley kertoo aikuistuneensa. Hän ymmärtää nyt, ettei kiloilla ole merkitystä.

– Vaatekokoni ei tee minusta parempaa ihmistä! Olen myös oppinut, että vartaloni on muuttunut ja tulee muuttumaan, mitä vanhemmaksi tulen.

– Huonoina päivinä muistutan itseäni siitä, että edes pienimmilläni en ollut tyytyväinen vartalooni.

Ashley uskoo siihen, että kaiken kokoiset vartalot ovat saman arvoisia.

– Juuri nyt olen melkein 13 kiloa painavampi kuin vasemmanpuoleisessa kuvassa. Minusta tuntuu hyvältä ja tunnen itseni terveeksi, mikä on kaikkein tärkeintä.

Ashley muistuttaa, ettei pidä olla ankara itselleen.

Kuvaa kommentoineet ylistävät Ashleyn esimerkkiä.

– Tarvitsemme lisää kaltaisiasi roolimalleja!

– Olet kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Tämä on kehopositiivinen ja hieno sanoma nuorille naisille.

– Tämä olen kirjaimellisesti minä. Kamppailen muuttuneen vartaloni kanssa ja toivon, että voisin olla yhtä positiivinen kuin sinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?