Tangokuningas Amadeus Lundberg: avioero! Vaimo jätti hakemuksen yksin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningas Amadeus Lundberg: avioero! Vaimo jätti hakemuksen yksin

Tangokuningas Amadeus Lundbergin vaimo on jättänyt avioerohakemuksen. Pari ehti olla naimisissa liki kuusi vuotta.

30.1.2020 10:05

Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus Lundberg eroaa. Miehen vaimo Lara del Mar Sánchez on jättänyt avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen 7. tammikuuta.

Lundberg avioitui Lara-puolisonsa kanssa vuonna 2014. Heillä on vuonna 2015 syntynyt poika. Erosta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Tangokuningas tapasi puoliksi espanjalaisen Laran yökerhossa vuonna 2011. Rakkaus roihahti, mutta avioliiton solmiminen ei tapahtunut kaikista perinteisimmällä tavalla. Lundberg kertoi IS:lle muutama vuosi sitten, että avioituminen tapahtui sattumalta Teneriffan-lomalla.

– Samalla rivillä lentokoneessa istuivat pappi ja kanttori. He saivat meidät ylipuhuttua, ja lopulta avioiduimme loman aikana, mies muistelee.

Intiimi hääjuhla järjestettiin rannalla. Siihen osallistuivat samaan aikaan Teneriffalla olleet Amadeuksen Gilda-sisko ja hänen poikaystävänsä sekä Laran ystäväpariskunta. Sormukset hankittiin lennosta.

– Olin kosinut Laraa joskus kerrostaloasunnon saunassa, mutta emme olleet suunnitelleet häitä, Amadeus kertoo.

Lundberg myönsi IS:n haastattelussa vuonna 2018, ettei parin rakkaus ole ollut aina helpoimmasta päästä.

–  Meillä oli varsinkin ennen häitä ajoittain todella vaikeaa. Olen taistellut aika paljon meidän suhteemme eteen. En suostunut päästämään Laraa menemään, vaikka hän ei ole aina uskonut meihin, Lundberg muisteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?