Totaalisesti kilahtanut tosi-tv-tähti hyökkäsi valokuvaajan kimppuun gaalaillan jälkeen – kiivaat kuvat välikohtauksesta leviävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Totaalisesti kilahtanut tosi-tv-tähti hyökkäsi valokuvaajan kimppuun gaalaillan jälkeen – kiivaat kuvat välikohtauksesta leviävät

Love Island -sarjastatta tuttu Chris Hughes menetti malttinsa ja hyökkäsi valokuvaajan kimppuun.

Love Island -tähti Chris Hughes ajautui väkivaltaiseen käsiryysyn brittiläisen tv-gaalan jälkeen.­

29.1.2020 16:55

Britanniassa järjestettiin tiistaina tv-alan National Television Awards -palkintogaala. Gaalassa palkittiin maan tv-tähtiä ja taustavaikuttajia yleisöäänestyksen avulla.

Lontoossa järjestettyyn gaalaan osallistui lukuisia Britannian suosituimmista tosi-tv-tähdistä. Paikalla nähtiin jättisuosioon nousseen Love Island -sarjan tähtikaartia, muun muassa Chris Hughes sekä hänen tyttöystävänsä, Little Mix -yhtyestä tuttu Jesy Nelson.

Gaalan jälkeen pari siirtyi hotellilleen aikomuksenaan suunnata jatkoille, mutta heidän iltansa sai rajun käänteen, kun Hughes ajautui käsirysyyn paikalla olleen valokuvaajan kanssa.

The Mirrorin mukaan Hughes tulistui kuvaajalle ja hyökkäsi tämän kimppuun. Lehden mukaan Hughes osoitteli aluksi kuvaajaa ja huusi tälle, nappasi sitten tästä kiinni ja yritti huitaista tätä vihaisesti. Käsirysy kesti hetken, kunnes sivulliset tulivat väliin ja kiskoivat hurjistuneen tv-tähden kauemmas valokuvaajasta.

Kuvat tilanteesta levisivät nopeasti. Kuvissa näkyy, miten raivostunut Hughes rettuuttaa maastonvihreään takkiin pukeutunutta valokuvaajaa. Tyylikkääseen pukuun pukeutuneen Hughesin tavarat lojuvat kaksikon vieressä maassa.

Mirrorin mukaan tosi-tv-tähti väitti, että kuvaaja oli solvannut häntä rajuin sanankääntein ennen väkivaltaiseksi äitynyttä tilannetta. Lehden mukaan Hughesin tyttöystävä Jesy Nelson vältti tilanteen odottamalla autossa. Myöhemmin Hughes ja Nelson kuvattiin taksissa miespuolisen ystävän kanssa. Kolmikon ilmeet olivat vakavat, kun he suuntasivat pois välikohtauspaikalta.

Hughes kommentoi välikohtausta Instagram-tilillään, jossa hän selittää paparazzin provosoineen häntä. Tv-tähden mukaan paparazzi oli kutsunut häntä törkeillä nimillä ja yrittäneen ärsyttää häntä.

– Kuten kaikki olette nähneet, niin minä reagoin tähän huonosti ja kadun sitä. Olen ihminen. En yhtään erilainen kuin muut. Haluan ihmisten tietävän, että kyse oli itsepuolustuksesta, hän kirjoittaa Instagramin Stories -osiossa ja toivoo faniensa, perheensä ja ystäviensä antavan hänelle anteeksi.

27-vuotias Chris Hughes tunnetaan mallina ja tv-juontajana sekä entisenä jalkapalloilijana. Hän osallistui Britannian Love Island -sarjaan vuonna 2017. Sarja on suosittu ympäri maailmaa ja siitä on tehty myös suomalaisversio.

Hughes ja Nelson ovat seurustelleet noin vuoden. Tiistainen gaalailta oli tärkeä erityisesti Nelsonille, sillä hän voitti palkinnon dokumentillaan Odd One Out. Laulaja purskahti itkuun ottaessaan palkinnon vastaan ja kiitti puolisoaan tuesta ja kannustuksesta.

– Haluan kiittää Chrisiä, poikaystävääni, joka on kannustanut minua joka päivä ja tehnyt oloni itsevarmaksi.

Odd One Out kertoo Nelsonin tarinan ja hänen kamppailustaan mielenterveysongelmien ja nettikiusaamisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?