Rosanna Kuljun unelmaloma Balilla sai inhottavan käänteen – joutuu jo toistamiseen sairaalaan: ”Ai että mä itkin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosanna Kuljun unelmaloma Balilla sai inhottavan käänteen – joutuu jo toistamiseen sairaalaan: ”Ai että mä itkin”

Rosanna Kuljun unelmaloma Indonesian lämmössä sai maanantaina inhottavan käänteen, kun hän sairastui yllättäen.

Rosanna Kulju lomailee tällä hetkellä Balilla.­

28.1.2020 13:26

Miss Helsinki -kisasta tuttu Rosanna Kulju on lomaillut jo lähes koko tammikuun Balilla yhdessä Sara Siepin kanssa.

Missikaunottaret ovat viettäneet rentoa lomaa saaren upeissa maisemissa ja ylellisissä hotelleissa, ja nauttineet auringosta. He ovat jakaneet matkaltaan lukuisia kuvia Instagramissa ja kertoneet lomatunnelmiaan seuraajilleen.

Maanantaina Kuljun unelmaloma kuitenkin koki ikävän käänteen, kun hän sairastui yllättäen. Kulju kertoi Instagram-tilinsä Tarina-osiossa, että suuntasi illalliselle laittautuneena.

Seuraavat Tarinat kuitenkin paljastivat, että pian illallisen jälkeen Kuljulle iski kova ruokamyrkytys.

– En ikinä oo enemmän lapsi, kun silloin kun oksennan. Silloin kelpaa vain mamin lohduttelut. Oksentanut koko yön. Ai että mä yöllä itkin ja säälin itseäni. En inhoo mitään muuta niin paljon kuin oksentamista, Kulju kertoi Instagramissa.

Hänen suunnitelmissaan oli levätä ja parannella oloa, mutta pian hän paljasti, että joutui hakeutumaan sairaalaan. Ruokamyrkytys äityi niin rajuksi, ettei Kulju kyennyt edes juomaan.

– Käytiin lääkärin kautta, kun edes vesi ei pysynyt sisällä. Miljoona lääkettä myöhemmin köllähdin tähän sänkyyn. En halunnut jäädä sinne inhottavalle klinikalle tippaan niin pitää keskittyä juomaan nestettä, hän kertoi tunnelmiaan.

Levosta huolimatta Kuljun sitkeä pöpö ei ottanut laantuakseen. Kun hän sai tiistaina paikallisella klinikalla otettujen verikokeiden tulokset takaisin, paljastivat ne karun yllätyksen ja Kuljulle selvisi, että hänen olisi palattava sairaalaan.

– Voin kertoo teille, että ei oo hirveen kivaa. Ihan hirveä olo. Sain vasta sieltä lääkäristä verikokeet takaisin ja korkea tulehdusarvot. Pitää lähteä takasin. Ihan loppu, hän vaikeroi tiistai-iltapäivällä kameralle.

Karua palautetta lomakuvista

Kulju kertoi aiemmin Instagramissa, että hänen lomavideonsa ja -kuvansa tuntuivat ärsyttävän osaa Instagram-seuraajista. Kuljun inboxiin kilahti viesti, jossa todettiin ”ettei hän ollutkaan niin hyvässä kunnossa” ja että hänen ”hiustenpidennystensä kiinnitys näkyi”.

Kulju ei jäänyt sanattomaksi, vaan iski takaisin.

– Mitä sitten? ”Normaali” nainen olen. Pari vatsamakkaraa ja teippi näkyy takkuletistä rantapäivän jälkeen. Ompa paha, hän täräytti vastineeksi.

Myöhemmin Kulju selitti, ettei harkitse tarkkaan jokaista Instagram-tilinsä Tarina-osion videota ja kuvaa, vaan julkaisee niitä rennolla fiiliksellä.

– En kato hirveesti onko kaikki ripset täysin ojossa tai onko mulla vähän takkunen tukka tms. Tänään julkaisin onnellisuus-storyn kun istuin ihanan rantapäivän jälkeen viinilasi kädessä ravintolassa ja vaan nautin elämästä. Tunsin sen onnellisuuden masussa asti, hän hehkutti.

Myös Sara Sieppi kertoi Instagramissa joutuneensa arvostelun kohteeksi jaettuaan kuvamateriaalia ystävysten lomamatkalta. Missikaunotar julkaisi somessa tuntemattomilta saamiaan viestejä, joissa arvuuteltiin, että naisten hulppea lomamatka olisi todellisuudessa maksettu jonkun toisen lompakosta.

Sieppi vastasi epäasiallisiin vihjailuihin ja totesi, että hän tienaa tällä hetkellä sen verran mukavasti, että maksaa itse omat lomamatkansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?