Kylie Jenner lensi Kobe Bryantin turmakopterilla vain hieman aiemmin – 3-vuotias sukulaistyttö poseeraa Instagramissa saman helikopterin kyydissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenner lensi Kobe Bryantin turmakopterilla vain hieman aiemmin – 3-vuotias sukulaistyttö poseeraa Instagramissa saman helikopterin kyydissä

Sunnuntaina Los Angelesissa pudonnut helikopteri oli tuttu Kylie Jennerille.

Sunnuntaina Los Angelesissa pudonnut helikopteri oli tuttu Kylie Jennerille.

Julkaistu: 28.1. 10:07

Sometähti Kylie Jenner kertoi Instagramissa matkustaneensa Kobe Bryantin helikopterilla. Lehtitietojen mukaan hän vuokrasi kopterin esimerkiksi marraskuussa.

Koripallolegenda Kobe Bryantin kuolema järkytti maailmaa myöhään sunnuntai-iltana. 41-vuotias Bryant kuoli Calabasissa, Kaliforniassa sattuneessa helikopteriturmassa, jossa menehtyi hänen lisäkseen kahdeksan ihmistä. Heidän joukossaan olivat muun muassa Bryantin 13-vuotias tytär, hänen ystävänsä ja helikopterin lentäjä.

Some- ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner julkaisi myöhään maanantaina osanottonsa turmassa menehtyneiden läheisille. Jenner paljasti samalla, että maahan syöksynyt helikopteri oli tuttu myös hänelle. Jennerin mukaan hänellä oli tapana lentää samalla kopterilla silloin tällöin. Myös kopteria lentänyt ja turmassa kuollut Ara Zobayan oli hänelle tuttu mies.

– Levätkää rauhassa. Ja rukouksia kaikille näille perheille. En vieläkään voi uskoa tätä. Tuo oli se helikopteri, jolla lensin aina silloin tällöin saman lentäjän, Aran kanssa. Hän oli todella mukava mies, Jenner kirjoitti Instagramissa ja jatkoi sydän-emojin kera:

– Pitäkää rakkaanne lähellä.

Kuvituskuva

Daily Mailin mukaan Jenner lensi kopterilla muun muassa marraskuussa. Tuolloin hän vuokrasi sen veljensä Rob Kardashianin Dream-tyttären 3-vuotissyntymäpäiviä varten.

Daily Mailin mukaan Kardashian julkaisi tuolloin sosiaalisessa mediassa useita kuvia, joissa pieni Dream poseeraa sekä kopterin sisällä että sen edessä.

Lehden mukaan helikopterin kyljessä näkyy sama koodi N72EX, jonka on kerrottu olleen myös Bryantin kopterissa.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Bryantia kyydinnyt helikopteri oli mallia Sikorsky S-76. CNN:n mukaan turmahelikopteri oli Bryantin oma. TMZ:n mukaan seurue lensi turman aikaan sillä kohti Bryantin omistamaan Mamba Sports -urheiluakatemiaan Thousand Oaksiin.

Akatemiassa oli tarkoitus pitää nuorten koripalloturnaus 9–14-vuotiaille pojille ja tytöille, jossa Bryantin oli tarkoitus toimia valmentajana.

Toistaiseksi on epäselvää, mikä johti onnettomuuteen. Los Angelesin poliisin tiedottaja Josh Rubenstein kertoi CNN:lle sääolosuhteiden olleen niin heikot, että poliisin ilmailutoiminnalle määritetyt minimivaatimukset eivät täyttyneet. LAPD:n helikopterit pysyivät siksi sunnuntaiaamuna maassa.

Poliisi ei kuitenkaan vahvista, että sää olisi ollut turman syy. CNN:n mukaan Bryantin lentäjällä oli lupa lentää huonommissa sääolosuhteissa kuin normaalit lentosäännöt sallivat.

TMZ uutisoi maanantaina, että Bryantia ja tämän seuruetta kuljettanut helikopteri olisi ollut vaikeuksissa jo ennen maahansyöksyä.

Tuoreimmat osastosta