Marja Hintikka meni hierojalle ja riisui vaatteensa – sitten tilanne sai kiusallisen käänteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka meni hierojalle ja riisui vaatteensa – sitten tilanne sai kiusallisen käänteen

Suosikkijuontaja kertoo luotsaamassaan Villa Hintikka -sarjassa häpeällisestä reissustaan hierojalle.

Marja Hintikka kertoo Villa Hintikka -jaksossa häpeällisestä hierojakäynnistään.

27.1.2020 22:06

Torstai-iltana MTV3-kanavalla nähtävässä Villa Hintikka -jaksossa juontaja-toimittaja Marja Hintikan vieraiksi saapuvat laulaja Kaija Koo, tubettaja Roni Bäck ja näyttelijä-ohjaaja Lauri Nurkse.

Hintikka keskustelee jaksossa Nurksen kanssa häpeästä ja siitä, kuinka se on oleellinen osa näyttelijän työtä.

– Voi kuule. Se on ihana tunne, se häpeän tunne. Olen vasta nyt oppinut tykkäämän häpeän tunteesta, Nurkse kertoo.

Nurkse kertoo käyneensä häpeästä hedelmällisiä keskusteluja koomikko Pirjo Heikkilän kanssa, kun he tekivät yhdessä Pirjo-nimistä komediasarjaa. Sarjassa Heikkilän esittämä Pirjo-hahmo joutuu jatkuvasti äärimmäisen kiusallisiin tilanteisiin. Nurkse kertoo, että osa tilanteista on suoraan hänen ja Heikkilän omasta elämästä.

Keskustelun innoittamana myös Marja Hintikka päättää jakaa oman häpeällisen kokemuksensa, joka sattui, kun hän kävi hierojalla.

– Menin hierojalle ja siellä piti ottaa vähän vaatetta pois. Ja sitten se hieroja on, että ”jaahas ja vetäisi sellaisen vessapaperipalasen pois” Hintikka kertoo nauraen.

Nurkse purskahtaa tarinan kuultuaan raikuvaan nauruun, josta ei hetkeen ole tulla loppua. Hetken aikaa molemmat vain nauravat tilanteelle, kunnes Hintikka puolustaa itseään:

– Tuokin on sellainen tilanne, joka voi käydä kaikille. Jos käy yleisessä vessassa ja vuoraa sen pytynreunan, Hintikka selittää.

Nurkse on kuitenkin Hintikan kanssa eri mieltä.

– Tuo voi vaan käydä sinulle, olen pahoillani, Nurkse nauraa ja jatkaa nauraen:

– Se hieroja kertoo tälläkin hetkellä hierottavalle, että: ”voitteko kuvitella, Hintikan Marja tuli tänne ja sen assissa (takapuolessa) oli vessapaperia.

– Kyllä näin kävi, Hintikka tyytyy toteamaan naureskellen.

Lauri Nurkse purskahtaa raikuvaan nauruun kuullessaan Marja Hintikan erikoisesta hierojakäynnistä.

Kaksikko keskustelee jaksossa myös Nurksen jättisuosioon siivittäneestä Pahat pojat -elokuvasta. Vuonna 2003 julkaistun elokuvan suosio oli valtaisa ja siitä seurannut julkisuusmylly yllätti Nurksen täysin.

– Se oli jännää, kun yhtäkkiä sai hirveästi huomiota. Ihan aluksi se hiveli hirveästi, mutta mulle tuli pian valtava ahdistus, kun tuli valtavan tietoiseksi itsestään joka tilanteessa, Nurkse kuvailee.

Aleksi Mäkelän ohjaama Pahat pojat -elokuva nousi valtavaan suosioon. Elokuvan päärooleissa nähtiin Lauri Nurkse, Peter Franzén, Jasper Pääkkönen ja Niko Saarela.

Hän kertoo elokuvan myös leimanneen itseään, sillä elokuvan julkaisun aikoihin, hän opiskeli ohjaajaksi. Nurksen mukaan Pahojen poikien roolin vuoksi häneen ei tuotantoyhtiöissä suhtauduttu vakavasti otettavana ohjaajana.

– Suosio oli todella hämmentävää ja tuli täysin yllätyksenä, Nurkse kuvailee.

Villa Hintikka torstaina kello 21 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?