Rietasta menoa punaisella matolla! Cardi B:n aviomies ei voinut pitää käsiään erossa vaimonsa rintamuksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Rietasta menoa punaisella matolla! Cardi B:n aviomies ei voinut pitää käsiään erossa vaimonsa rintamuksesta

Räppäri Cardi B:n aviomies räppäri Offset oli ilmeisen innoissaan vaimonsa asuvalinnasta.

26.1. 22:06

Räppäri Cardi B ja hänen räppäriaviomiehensä Offset herättivät huomiota Grammy-gaalan ennakkojuhlien punaisella matolla. 27-vuotias Cardi B ja 28-vuotias Offset saapuivat ennakkojuhliin hilpeissä tunnelmissa ja eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan.

Kuvat tilanteesta tallentuivat useiden valokuvaajien taltioimina ja asiasta kirjoittaa muun muassa brittilehti Metro. Cardi B oli pukeutunut tilaisuuteen pinkkiin, erittäin avonaiseen iltapukuun, jonka etuosa ei jättänyt juurikaan arvailujen varaan. Ilmeisesti räppärin asuvalinta oli hänen miehensä mieleen, sillä tämä asetteli jatkuvasti kuvissa kätensä vaimonsa rinnoille.

Cardi B vitsaili sosiaalisessa mediassa, että hänen miehensä koski hänen rintamustaan, koska hänen rintansa eivät pysyneet iltapuvun sisällä.­

Myös Cardi B julkaisi tilanteesta kuvan omassa Instagramissaan. Kuvassa Offset pitelee Cardi B:n rintaa kädlelään.

– Kulta, tissini pompahtelevat esiin, Cardi B on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Kuva on kerännyt runsaasti kommentteja ja myös monet julkisuuden henkilöt ovat kommentoineet sitä.

– Jos minä olisin hän, pitäisin mukanani ylimääräistä poolokauluspaitaa juuri tällaisia hetkiä varten, käsikirjoittaja-koomikko Danny Polishchuk kommentoi.

– Aviomies pelastaa sinut vilauttelulta. Te olette aivan parhaita, sometähti Jessenia Gallegos kirjoittaa.

Musiikkialan arvostetut Grammy-palkinnot jaetaan Los Angelesissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Cardi B ja Offset ovat ehdolla tämän vuoden Grammy-gaalassa Offsetin Clout-nimisellä kappaleella, jolla Cardi B myös laulaa. Cardi B:n albumi Invasion of Privacy palkittiin vuoden 2019 Grammy-gaalassa vuoden rap-albumina.

Cardi B on yksi maailman tunnetuimpia ja parhaiten tienaavia räppäreitä. Hän on naimisissa niin ikään räppärinä tunnetun Offsetin kanssa. Offset tunnetaan menestyneen rap-trio Migosin jäsenenä.

Offset ei pystynyt pitämään silmiään, eikä näppejään, erossa vaimostaan.­

Pariskunnalla on ollut yhteisen matkansa varrella töyssyjä. Viime vuonna he ehtivät jo kertaalleen erota, kun Offset jäi kiinni pettämisestä. Cardi B julkaisi eroilmoituksen Instagramissaan joulukuussa Offsetin syntymäpäivän tienoilla. Cardi B oli tuolloin raskaana.

Välillä pari hillitsi itsensä ja poseerasi myös rinnakkain.­

Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, ja Offset, oikealta nimeltään Kiari Kendrell Cephus, avioituivat vuonna 2017. Pariskunnalla on yksivuotias tytär nimeltään Kulture. Pari paljasti hiljattain ostaneensa suuren kartanon Atlantasta.

Pari kertoi tuolloin, että he olisivat tahtoneet alun perin rakentaa uuden talon itselleen, mutta kokivat sen liian hankalaksi 1-vuotiaan lapsensa kanssa. Siispä pari osti suuren talon, jossa on muun muassa oma viinikellari, ”miesluola” ja oma ampumarata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?