Unelmahäät-pari Susanne ja Leevi muuttivat yhteen pakon edessä, kun tulipalo yllätti – sitten tulivat alkoholiongelma, syöpä ja rahahuolet - Viihde - Ilta-Sanomat

Unelmahäät-pari Susanne ja Leevi muuttivat yhteen pakon edessä, kun tulipalo yllätti – sitten tulivat alkoholiongelma, syöpä ja rahahuolet

Susannen ja Leevin suhdetta on vuosien varrella koeteltu useampaan otteeseen.

Julkaistu: 27.1. 6:33

Tämän illan Unelmahäät-jaksossa toisilleen tahdon sanovat Susanne ja Leevi, joiden parisuhdetta ovat koetelleet vuosien varrella lukuisat vastoinkäymiset.

Tämän illan Unelmahäät-jaksossa suunnataan Raumalle, jossa Susanne, 29, ja Leevi, 32, sanovat toisilleen tahdon. Eurajoella asuva pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2014 alkaen, mutta ensimmäisen kerran he tapasivat jo viisi vuotta aiemmin.

Rakkaudesta ensisilmäyksellä ei kaksikon kohdalla voida puhua, ei lähimaillekaan. Päin vastoin, Susannen mukaan pariskunta vihasi toisiaan ensimmäiset neljä vuotta. Leevi seurusteli tuolloin Susannen hyvän ystävän kanssa, eikä ystävällä ollut miehestä kovin kauniita sanoja sanottavanaan.

– Se likka oli mun kaveri ja valehteli mulle Leevistä kaikkea mahdollista: naistenhakkaaja, hirveen mustasukkainen... Vihattiin toisiamme ensimmäiset 3-4 vuotta, Susanne kertoo.

– Hän valehteli ja puheli Suskista, ettei sen kanssa kannattaisi olla tekemisissä, komppasi Leevi.

Viha alkoi hiljalleen muuttua rakkaudeksi vuonna 2012, kun Susanne ja Leevi alkoivat viettää enemmän aikaa yhdessä. Leevi kuitenkin seurusteli edelleen ja myös pariskunnan yhteiset ystävät olivat sitä mieltä, ettei heidän kannattaisi viedä suhdettaan pidemmälle. Lopulta Leevin erottua silloisesta tyttöystävästään kesällä 2014, alkoi pariskunta tavata toisiaan intiimeissä merkeissä.

– Meillä oli seksisuhde. Ei nähty muuta kuin sen merkeissä, Susanne paljastaa.

Vastoinkäymisiltä pariskunta ei ole suhteensa aikana välttynyt. Vuonna 2014 Leevin juuri isältään ostama omakotitalo paloi lähes maan tasalle, kun viallisesta jääkaapista alkunsa saanut tulipalo aiheutti mittavia vahinkoja. Ei aikaakaan, kun mieheltä menivät alta myös työpaikka ja luottotiedot.

Susanne ja Leevi ovat pienen Inna-tytön vanhemmat. Nyt he haaveilevat toisesta yhteisestä lapsesta.

Susanne otti Leevin siipiensä suojaan ja lopulta mies muuttikin Susannen luo katastrofia pakoon. Susanne pysyi Leevin rinnalla läpi vaikeiden aikojen, mutta helppoa se ei ollut. Leevi pakeni ongelmiaan alkoholin avulla, mikä oli omiaan koettelemaan parin orastavaa suhdetta.

– Mä vetelin kuppia suoraan sanottuna vitutukseen, kun ei ollut kämppää eikä mitään. Suski vähän paimensi mua siinä. Isot kiitokset kyllä siinä suhteessa kuuluu Suskille, että jaksoi kattoa sitä toimintaa. Että ei ollut ihan lasten katsottavaa touhua se, Leevi tunnustaa kameroille.

– Mun rahallinen tilanne ei silloinkaan ollut kauhean häävi. Mä elin sosiaalitoimen tuilla, mutta me tultiin hyvin niillä toimeen, Susanne lisää.

Jotain hyvää tulipalosta kuitenkin seurasi. Muutettuaan saman katon alle Susanne ja Leevi lähentyivät ja huomasivat, etteivät aiemmat kuulopuheet pitäneet lainkaan paikkaansa. Susanne ihastui Leeviin, mutta mies ei ihan heti lämmennyt ajatukselle uudesta parisuhteesta.

– Sit kun toinen oli siinä koko ajan niin huomasi, ettei se ole semmoinen ihminen, mitä on saanut alunperin käsittää. Siinä vaiheessa rupesin ihastumaan, että tästä voisin itse koittaa kehittää jotakin. Leevi ei ollut hirveän vastaanottavainen. Antoi ymmärtää, muttei ymmärtänyt antaa, Susanne vitsailee.

Elokuussa 2016 pariskunta oli kuitenkin jo virallistanut suhteensa ja samoihin aikoihin he pääsivät muuttamaan yhdessä tulipaljon jäljiltä kunnostettuun taloon Eurajoelle. Pian kaksikko alkoi yrittää vauvaa, mutta uusi vastoinkäyminen odotti jo ihan nurkan takana.

– Menin kysymään lääkäristä, että mikä on, kun ei tule kahta viivaa testiin ja lähdettiin viemään sitä eteenpäin. Sitten kun multa otettiin papakoe niin katsottiin, että täällä on muutoksia, Susanne paljastaa.

Susanne ja Leevi juhlivat häitään Susannen kotikaupungissa Raumalla.

Tuolloin 27-vuotiaalla Susannella todettiin lopulta kohdunkaulansyöpä, mikä leikattiin nopeasti. Kontrollikäynteihin nainen ei kuitenkaan ole diagnoosin jälkeen uskaltautunut – ei edes nyt, vaikka pariskunta haaveilee jo toisesta yhteisestä lapsesta.

– En ole tähän päivään mennessä käynyt yhdessäkään kontrollissa, vaikka olisi pitänyt käydä monessakin. Mutta en ole uskaltanut yhteenkään mennä, nainen tunnustaa.

Ihme kuitenkin tapahtui huhtikuussa 2018, kun Susanne tuli raskaaksi. Samaan aikaan vasta kunnostettuun omakotitaloon iski vesivahinko, mutta edes se ei onnistunut horjuttanut parin onnea. Nyt Susannen ja Leevin arkea sulostuttaa Inna-tytär, jonka kanssa puusepäksi opiskellut Susanne viihtyy edelleen kotona.

– Mulla ei oo kauheasti sellaista hinkua sinne töihin, mutta Leevi on tiennyt sen alusta asti. Mä tykkään tämmöisestä arjesta, että molemmat on kotona, Susanne kertoo.

Lopulta useiden vastoinkäymisten vahvistama pariskunta teki päätöksen naimisiinmenosta. Hääpaikaksi valikoitui Susannen kotikaupungissa Raumalla sijaitseva tapahtumatalo Ooperi, jota yhdessä hääseurueen kanssa koristellaan täyttä vauhtia juhlakuntoon vielä hääpäivän aamunakin.

Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran jo vuonna 2009, mutta rakkaus roihahti vasta vuosia myöhemmin.

Susannen ja Leevin kohdalla ei liene yllätys, ettei edes hääpäivänä kaikki mene aivan suunnitelmien mukaan. Vaikka kaatosade yllättää ja morsian bongaa hääpaikalta myös yhden luteen, oli ilo ylimmillään, kun pienessä kirkossa vihitty, tuore aviopari saapuu juhlakansan eteen saippuakuplien lennellessä.

Kirkolta juhlapaikalle pariskunnan kyyditsee valkoinen limusiini, jossa kaksikko korkkaa pullollisen kuohuvaa. Itse hääjuhla sujuu rattoisissa merkeissä ja iltaan mahtuu monia perinteisiä ohjelmanumeroita aina morsiamen ryöstöstä häätanssiin ja bestmanin puheeseen. Leevi myös yllättää morsiamensa tulkitsemalla tälle sekä Antti Tuiskun hitin Peto on irti että Kirkan ikivirheän Pyydä vain -kappaleen.

– Mä sain polkaistua. Mä määrään kaapin paikan, Susanne tokaisee.

– Ei vedetä päitä täyteen. Jos sä teet niin, niin mä kannan sut kotiin, toteaa puolestaan Leevi.

Susannen ja Leevin suhdetta on vuosien varrella koeteltu useampaan otteeseen.

Susannen ja Leevin rakkaustarina ei siis liene aivan perinteisimmästä päästä ja pariskuntaa on keitetty vuosien varrella monessa liemessä. Siitä huolimatta pariskunnan rakkaus kukoistaa ja hääpäivän päätteeksi kaksikko hehkuttaa onneaan kameroille.

– Mä toivon tästäkin eteenpäin, että me olemme yhdessä, Leevi toteaa vaimolleen.

– Toivottavasti, Susanne vastaa.

Unelmahäiden kolmas kausi nähtävissä Dplay+:ssa. Uusi jakso ilmestyy aina maanantaisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?