Roope Salminen avautui MTV:lle isäksi tulemisesta – teki ratkaisevan päätöksen, joka voi vaikuttaa merkittävästi lapsen elämään - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen avautui MTV:lle isäksi tulemisesta – teki ratkaisevan päätöksen, joka voi vaikuttaa merkittävästi lapsen elämään

Roope Salminen ja hänen avopuolisonsa Helmi-Leena Nummela odottavat parhaillaan esikoistaan. Salminen kertoo MTV:lle, ettei aio tuoda lastaan lainkaan julkisuuteen.

Roope Salminen avautui MTV:lle isäksi tulemisesta ja kertoi odottavansa lapsensa syntymää innolla.­

26.1. 9:04

Juontajana, näyttelijänä ja muusikkona tunnettu Roope Salminen, 30, odottaa parhaillaan esikoistaan yhdessä avopuolisonsa, näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa. Nyt Salminen on avautunut MTV:lle isyydestä. Suosikkijuontaja kertoi olevansa äärimmäisen onnellinen tulevasta perheenlisäyksestä.

– Olen todella, todella onnellinen. Kyllä tämä on elämän isoin asia. Varmasti jokainen vanhempi voi tähän tunteeseeni samaistua, Salminen hehkutti MTV:lle.

Salminen kertoi MTV:lle myös, ettei pariskunta aio tuoda lastaan lainkaan julkisuuteen. Salmiselle kuuluisa suku on tuttu asia, sillä muun muassa hänen isänsä Eppu Salminen sekä tätinsä Krisse Salminen ovat suomalaisten keskuudessa hyvin tunnettuja. Salminen totesikin, että hänen lapsensa saa astua vanhempana itse julkisuuteen, jos niin haluaa.

– Lapsi ei voi vaikuttaa itse siihen, mihin perheeseen hän syntyy. Hän astuu sitten aikuisena julkisuuteen, jos itse sitä haluaa. Tärkeintä tällä hetkellä on se, että pikkukaveri tulee terveenä maailmaan, Salminen selitti.

Salminen kertoi MTV:lle, että hänen esikoisensa saa astua itse julkisuuteen, jos niin haluaa.­

Joulukuussa Aamulehdelle antamassaan haastattelussa myös Nummela otti kantaa julkisuuteen. Nummela kertoi tuolloin Aamulehdelle, että kuuluisan puolison myötä julkisuuteen on tullut uusi ulottuvuus, kun ”Putous-parin” pienimpiäkin liikahduksia seurataan silmä kovana.

– Kaikki tuntevat alalla toisensa. Meillä ei ole tähtikulttuuria. Kaikki ovat lopulta aika samanlaisia. Ei ole mikään uusi asia, että ihmiset alan sisällä rakastuvat keskenään. Tämä on intohimoammatti, usein se intohimo yhdistää, Nummela selitti lehdelle.

Salminen ja Nummela kertoivat tulevasta perheenlisäyksestään sosiaalisen median välityksellä marraskuussa. Tuolloin Salminen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen puolisonsa raskausvatsa tulee esiin ja mies itse hymyilee leveästi.

– Hei maailma! Helmi-Leena ja mä saadaan ens vuonna vauva! En voisi olla onnellisempi, Salminen kirjoitti päivityksessään.

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ovat tähän asti pysytelleet varsin vaitonaisina perheenlisäyksestään. Salminen totesi Ilta-Sanomille marraskuussa, että kaksikko ei aio kommentoida ilouutista haastatteluissa. Pariskunnan ilouutiset tulivat monille yllätyksenä.

Roope Salminen on nähty muun muassa monen suosikkiohjelman juontajana sekä useissa elokuvissa.­

Salminen erosi syksyllä 2018 entisen avopuolisonsa Sara Siepin kanssa. Sieppi kertoi blogissaan syyskuussa 2018, että he ovat eronneet kolmen vuoden jälkeen. Aihe oli tuolloin näyttävästi esillä julkisuudessa. Mies ei ole eron jälkeen puhunut yksityiselämästään käytännössä ollenkaan sen koommin sosiaalisessa mediassa kuin haastatteluissakaan.

Roope Salminen on juontanut Putousta vuodesta 2017 lähtien. Helmi-Leena Nummela näytteli Putouksen 10. ja 11. kaudella syksyllä 2018 ja keväällä 2019. Putouksen ohella Salminen on juontanut muun muassa Huuma-ohjelmaa sekä näytellyt Teit meistä kauniin -elokuvassa. Mies myös luotsaa omaa Roope Salminen ja Koirat -yhtyettään.

Helmi-Leena Nummela tuli suurelle yleisölle tutuksi Putous-viihdeohjelmasta.­

Nummela puolestaan on luonut uransa teatterinäyttelijänä. Hän on opiskellut Teatterikorkeakoulussa ja näytellyt muun muassa Kansallisteatterissa ja KOM-teatterissa. Hänet palkittiin viime vuonna vuoden teatterinäyttelijän palkinnolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?