Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa sai hyvin oudon käänteen – käytännön pila oli polttaa hihat: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa sai hyvin oudon käänteen – käytännön pila oli polttaa hihat: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut”

Veronica Verhon haastatteludebyytti Possessa muuttui nopeasti hyvin erikoiseksi, kun häntä käskettiin hylkäämään suunnitellut kysymykset.

Pekka Strangin ilme oli näkemisen arvoinen, kun hänen haastattelunsa Possessa koki yllättävän käänteen.­

24.1.2020 21:28

MTV:n Posse-ohjelma palasi tv-ruutuihin perjantaina seitsemännen tuotantokauden voimin. Ohjelmassa nähdään aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja, mutta myös yksi uusi juontaja. Radiojuontajana ja somevaikuttajana tunnettu Veronica Verho debytoi perjantain lähetyksessä Possen uutena jäsenenä ja joutui heti kiperän paikan eteen.

Yksi Possen vieraista oli näyttelijä Pekka Strang, jota Verho pääsi haastattelemaan yhdessä Viivi Pumpasen kanssa. Strang saapui studioon kertomaan roolistaan menestyselokuvassa Koirat eivät käytä housuja.

Haastattelu alkoi normaalisti ja Strang kertoi näyttelemisestä paljon huomiota saaneesta elokuvasta. Pian tilanne alkoi kuitenkin muuttua oudoksi, kun haastatteludebyyttiään tehnyt Verho alkoi saada korvanappiinsa tietoja Jaakko Saariluomalta ja Kalle Lambergilta.

He käskivät Verhon lopettaa suunnitellut kysymykset ja totella heitä. Verho hiljeni ja studioon laskeutui kiusallinen hiljaisuus, jonka aikana Strang ja Pumpanen katsoivat Verhoa kysyvästi.

Veronica Verho aloitti perjantaina Posse-juontajana.­

Pian Pumpanen yritti ottaa ohjat käsiinsä tietämättä, mitä oli meneillään. Hän yritti pelastaa Verhon kiperästä tilanteesta ja kyseli Strangilta kansainvälisestä urasta.

– En mä tota kysynyt. Mikä sun nimi olikaan, Verho täräytti noudattaen Lambergin ja Saariluoman ohjeita.

Strang oli aivan ymmällään.

– Pekka Strang. Kuka sä olit? Strang vastasi kuivasti yrittäen pitää kasvonsa peruslukemilla.

– Mitäpähän se sulle kuuluu? No niin Jukka Strang. Mitä sä aiot tehdä seuraavaksi? Verho jatkoi korvanappinsa ohjeita kuunnellen.

– Siis puhutaaks me tästä illasta vai…? erittäin hämmentynyt Strang kyseli.

– No mitä sä luulet? Verho täräytti.

– Ai mitä sä luulet? Strang kysyi epäuskoisena.

Pian Lamberg ja Saariluoma käskivät Verhon palata Strangin rooliin Koirat eivät käytä -housuja elokuvassa.

– Niin sä sait jonkun veneerisen taudin siellä elokuvissa? Verho kysyä täräytti viitaten elokuvan sisältämiin rajuihin kohtauksiin.

– Tää on kyllä huonoin haastattelu, missä mä oon ollut, Strang sanoi suoraan ja vaikutti hermostuvan hieman.

– Veneerisen taudin? Oot sä ihan itse kirjoittanut nämä? Eiks toi ollut Kristan (Kososen) kysymys, näyttelijä jatkoi ja alkoi vaikuttaa todella ärsyyntyneeltä.

Krista Kosonen ja Pekka Strang elokuvassa Koirat eivät käytä housuja. Kosonen näyttelee elokuvassa dominaa.­

Haastattelu loppui, kun Verho käski Strangin seurata häntä ja pamautti yhtäkkiä täytekakun omaan naamaansa.

Pian sen jälkeen tilanne selvisi Strangille, Pumpaselle ja paikalla olevalle yleisölle. Saariluoma ja Lamberg myönsivät käskeneensä Verhon kysyä Strangilta outoja asioita. Kun näyttelijä tajusi tämän, pyysi hän anteeksi Verholta.

– Mä oon pahoillani, Strang nauroi hämmentyneenä.

Posse-tähdet kehuivat Strangia ja tämän hillittyä suhtautumista kammottavaan haastatteluun. Kermavaahtoa kasvoiltaan pyyhkinyt Verho vaikutti olevan häkeltynyt ja hieman kauhuissaan tilanteesta, johon hänet laitettiin heti ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

Strang on ehdolla parhaan miespääosan Jussin saajaksi roolistaan Koirat eivät käytä housuja -elokuvassa.

Ura nousukiidossa

23-vuotiaan Veronica Verhon ura on ollut viimeisen vuoden hurjassa nousukiidossa, kun hän on muuttunut teinien idolista koko kansan tuntemaksi tähdeksi.

Verho kertoi hiljattain IS:n haastattelussa, että vielä pari vuotta sitten hän ajatteli, ettei menisi koskaan töihin televisioon. Hän osallistui kuitenkin Selviytyjät Suomi- ja Tanssii tähtien kanssa -kisoihin ja nyt hän toimii ensimmäistä kertaa juontajana tv:ssä.

Verho paljasti, että hän päätyi mukaan Posseen saatuaan puhelun kesken ostosreissun Ikeaan.

– Olin Ikeassa hakemassa kukkaruukkuja, kun ohjelman tuottaja Tuomas Summanen soitti ja kysyi, kiinnostaisi Posse minua. Esitin kauhean coolia ja sanoin, että mietin yön yli, vaikka oikeasti haukoin happea, Verho myönsi.

Verho tunnettiin aiemmin Youtube-tähtenä. Turusta teini-ikäisenä Helsinkiin muuttanut nainen on kuvannut elämäänsä videoille jo vuosien ajan, ja saanut taakseen vankan fanijoukon. Lisäksi on työskennellyt parin vuoden ajan radio NRJ:n juontajana.

Viime vuonna Verho valittiin vuoden radiojuontajaksi ja hän aloitti oman Poks-podcastin tekemisen yhdessä Sita Salmisen kanssa. Kaksikon podcastia on kuunneltu miljoonia kertoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?