Jari ”Bull” Mentula julkaisi kuvan 13 vuoden takaa – lihaskimpun uskomaton ulkomuoto lyö ällikällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari ”Bull” Mentula julkaisi kuvan 13 vuoden takaa – lihaskimpun uskomaton ulkomuoto lyö ällikällä

Kuvituskuva
Julkaistu: 24.1. 20:35

Ammattikehonrakentajana tunnettu Jari ”Bull” Mentula on kasvattanut lihaksiaan kohta 25 vuotta.

Tv:stä tuttu personal trainer Jari ”Bull” Mentula on tullut tunnetuksi muun muassa hurjasta kunnostaan, jota mies innostui muistelemaan sosiaalisessa mediassa.

Mentula jakoi Instagramissa seuraajilleen häkellyttävän kuvan 13 vuoden takaa. Kuvassa Mentula esittelee kovan kuntosalityön tuloksia hetkeä ennen kehonrakennuskisojaan.

– Muistoja... 13 vuotta sitten. 10 viikkoa ennen kotikisoja, Mentula kertoo päivityksessään.

Ammattikehonrakentajana suuren yleisön tietoisuuteen noussut Mentula on kasvattanut lihaksiaan kohta 25 vuotta.

Jari ”Bull” Mentula on tuli tunnetuksi ammattilaiskehonrakentajana ja valmentajana.

Jari ”Bull” Mentula on tuli tunnetuksi ammattilaiskehonrakentajana ja valmentajana.

Mentula on aiemmin paljastanut, että elämä ei ole aina ollut pelkkää salitreeniä – nuoruuteen kuului hölmöilyjä ennen aktiivista kehonrakennusuraa.

– Nuorena alle kaksikymppisenä ennen kuin treenaaminen tuli elämään, oli alkoholia viikonloppuisin ja kukkona tunkiolla vähän välillä taisteltiin, Mentula on kertonut muutama vuosi sitten Radio Rockin haastattelussa.

Kuntosalilla käymisen kiinnostaessa entistä enemmän alkoholinkäyttö jäi nopeasti. Tappelemiseen käytetty energia purkautui Mentulan mukaan salilla.

– Se vaihe elämästä loppui kuin seinään, kun sali alkoi vahvistua.

Mentula on nykyään naimisissa ja asuu Tampereella yhdessä vaimonsa Maruzellan sekä pariskunnan kahden lapsen, kaksivuotiaan Romeon ja pian vuoden ikäisen Robinin kanssa. Näinä päivinä Mentula nauttii täysin rinnoin isyydestä.

Jari ”Bull” Mentula tuli alun perin tunnetuksi ammattilaiskehonrakentajana ja valmentajana. Hän on luotsannut FitFarm-yhtiötä yhdessä Jutta Larmin kanssa vuodesta 2010 ja valmentaa työkseen fitnessurheilijoita sekä -kuntoilijoita.

Tuoreimmat osastosta