Sara Siepin luksusloma herätti kysymyksiä somessa – sitten missikaunotar kyllästyi hävyttömään vihjailuun ja täräytti tiskiin suorat sanat - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Siepin luksusloma herätti kysymyksiä somessa – sitten missikaunotar kyllästyi hävyttömään vihjailuun ja täräytti tiskiin suorat sanat

Sara Sieppi vastasi Instagramissa saamiinsa kommentteihin matkastaan.

Julkaistu: 24.1. 14:10

Sara Sieppi kertoo saaneensa paljon törkyviestejä, jossa hänen arvuutellaan lomailevan jonkun toisen rahoilla.

Missikaunotar ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi lomailee tällä hetkellä Indonesiassa Balin auringon alla Miss Helsinki -kisoja luotsaavan Rosanna Kuljun kanssa.

Parhaat ystävykset ovat nauttineet lomasta täysin rinnoin. Sieppi kuitenkin kertoo sosiaalisessa mediassa, että matkaa ovat varjostaneet kaksikon vastaanottamat ilkeät kommentit ja vihaposti.

Sieppi julkaisi Instagram-sivuillaan päivityksen, jossa hän kertoo saaneensa paljon törkyviestejä lomakuviinsa.

– En ole valitettavasti tällä lomalla vastannut hirveästi teidän DM-viesteihin, koska niiden maailman parhaiden viestien sekaan mahtuu myöskin niin paljon törkyä, joten halusin viettää muutaman viikon ilman niitä, Sieppi kirjoittaa.

– Tässä vaiheessa matkaa palasin kuitenkin takaisin todellisuuteen, koska joskushan tämä matkakupla on poksautettava!

Missikaunotar julkaisi ventovierailta saamiaan loukkaavia viestejä. Niissä arvuutellaan, että naisten hulppea lomamatka olisi todellisuudessa maksettu jonkun toisen lompakosta.

”Pikkusen noloa. Ootte jossain pariskuntien hotelleissa.”

”Sugardaddy näköjään hoitaa?”

”Milloin pintaliitomissi tekee töitä?”

IS kertoi juuri ulkomaalaisista sosiaalisen median vaikuttajista, joille tarjotaan hurjia summia seuraa vastaan. Joidenkin naisten luksuselämää rahoittaa niin kutsuttu ”sugar daddy”, joka on tyypillisesti varakas mieshenkilö.

Sara Sieppi ansaitsee sosiaalisen median avulla jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Sieppi vastasi epäasiallisiin vihjailuihin takaisin ja totesi, että hän tienaa tällä hetkellä sen verran mukavasti, että maksaa itse omat lomamatkansa. Yli 173 000 seuraajalla Sieppi on yksi suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista.

– Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman Sugar daddyä, kuten kaikki edelliset 9 vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugar daddy” oli Lidlin kassa, Sieppi näpäyttää.

Ennen missiuraansa Sieppi asui Oulussa ja teki vuorotyötä Lidlissä myyjänä. Hän jatkoi kassatyötä vielä varsinaisten missikisojenkin jälkeen, mutta kun Pia Pakarinen luopui kruunustaan syksyllä 2011, Siepistä tuli Miss Suomi. Hän irtisanoutui työpaikastaan ja muutti pian Helsinkiin.

Tällä hetkellä Sieppi kuuluu niihin harvoihin ihmisiin Suomessa, jotka ansaitsevat elantonsa sosiaalisesta mediasta ansaitsemillaan tuloilla. Vuonna 2018 hän saavutti työllään kymmenientuhansien tienestit.

Bali on Siepille tuttu paikka, sillä hän vietti siellä kuukauden vuosi sitten. Missikaunottaret ovat tällä kertaa reissussa kaksin, ja Sieppi kertoo, että ystävän kanssa matkustaminen on ollut pelkästään positiivinen kokemus.

– Tän Tiuhtin kans meil on ollu rento meininki, ollaa tehty paljon juttuja yhessä, mut myös päivisin paljon omia hommia. Yhtäkään sanasotaa meil ei oo ollut ja samalta ne auringonlaskut näyttää hyvän ystävänkin kanssa, usko tai älä.