Oululainen 7 lapsen äiti myöntää seurustelevansa Toni Niemisen kanssa – laukoo suorat sanat suhteen alusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Oululainen 7 lapsen äiti myöntää seurustelevansa Toni Niemisen kanssa – laukoo suorat sanat suhteen alusta

Toni Nieminen kertoi IS:lle tammikuussa tapailevansa oululaista kiinteistönvälittäjää.

Julkaistu: 24.1. 6:05, Päivitetty 24.1. 9:16

Ilta-Sanomat tavoitti Toni Niemisen kanssa seurustelevan oululaisnaisen, joka totesi, ettei ole syypää Niemisten eroon. Niemisen uuden naisystävän taustasta kertoi aiemmin Seiska.

Ex-mäkihyppääjä, asuntokauppias Toni Nieminen, 44, erosi hiljattain varsin riitaisissa merkeissä vaimostaan Heidi Niemisestä. Tammikuussa Nieminen kertoi Ilta-Sanomille tapailleensa toista oululaista naista, mutta painotti, ettei uusi naisystävä ole syy pariskunnan erolle.

Ilta-Sanomat tavoitti Niemisen kanssa seurustelevan 39-vuotiaan oululaisnaisen puhelimitse torstaina. Hyväntuulinen nainen vahvisti seurustelevansa Niemisen kanssa ja yhtyi miehen toteamukseen siitä, ettei hän itse ollut syypää siihen, että Niemisten myrskyisä liitto ajautui lopulta karille.

– Ei olla lähdetty tätä kommentoimaan vielä, kun on lapset ja muut tässä kuitenkin. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että en ole kolmas osapuoli, heidän eronsa syynä. He olivat oman eronsa jo aloitelleet siinä. Mutta näistähän voi toki olla ihmiset montaa mieltä, nainen sanoo Ilta-Sanomille.

Niemisen uuden naisystävän taustoista uutisoi aiemmin Seiska.

Koska Niemisen uusi naisystävä ei ole julkisuuden henkilö, haluaa hän esiintyä nimettömänä tässä jutussa. Yksityiskohtia parin suhteen alkutaipaleelta hän ei halua avata, sillä pariskunta haluaa suojella kummankin lapsia ikäviltä puheilta.

Toni Nieminen ei naisystävänsä tavoin halunnut kommentoida uutta parisuhdettaan sen tarkemmin, mutta vahvisti IS:lle seurustelevansa oululaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Oululaisnaisella on seitsemän lasta, Niemisellä omia lapsia on neljä.

– Ei mulla ihan niin montaa lasta enää asu tässä kotona. Ovat osa jo täysikäisiä, nainen sanoo Ilta-Sanomille.

– Haluan, että lähipiiri ja lapset pääsevät ensin jyvälle tästä kaikesta. Kyllähän tämän tosin kaikki varmasti jo tietää, ja lähipiirikin kyllä tietää. Kyllä me varmasti kerrotaan näistä asioista jossain vaiheessa, sitten kun ollaan valmiita siihen.

Vaikka Niemisen tavoin kiinteistönvälittäjänä työskentelevä nainen ei juuri halua avata pariskunnan suhteen saloja, kertoo hän kuitenkin varautuneensa ennalta siihen, että ihmiset ovat kiinnostuneita julkisuudesta tutun miesystävän uusista parisuhdekuvioista.

– Osasin varautua. Kyllähän mä olen tiennyt mihin lähden mukaan. Mutta mieluummin pysyttelisin poissa (julkisuudesta). Sitä kun kuitenkin yrittää näitä lapsia säästää kaikelta, hän selitti.

Ilta-Sanomat tavoitti myös Toni Niemisen torstaina päivällä. Ex-mäkikotka ei ollut halukas kertomaan uudesta elämäntilanteestaan, mutta vahvisti elävänsä parisuhteessa oululaisen kiinteistönvälittäjänaisen kanssa, joka on seitsemän lapsen äiti.

Jo aiemmin Nieminen paljasti IS:lle (7.1.), että hän on tapaillut uutta naista eikä enää asuu yhdessä vaimonsa Heidi Niemisen kanssa. Viime ajat Nieminen on majaillut uuden seurustelukumppaninsa luona. Heidi puolestaan löysi juuri hiljattain uuden asunnon itselleen.

– Eipä tässä nyt ole itselläni mitään tarvetta lähteä kertomaan omasta elämäntilanteestani sen enempää, mutta selväksihän se on jo aiemmin tullut, että olen suhteessa toisen naisen kanssa. Se tässä on se tilanne, Nieminen kommentoi.

Toni Nieminen ei ole ainakaan vielä jättänyt avioeropapereita vetämään, ei myöskään Heidi Nieminen.

Toni ja Heidi Nieminen menivät naimisiin vuonna 2015. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

Oletko laittamassa eroprosessin vireille, Toni Nieminen?

– Nehän ovat vaan papereita, en ole niillä jutuilla päätäni vaivannut. Eiköhän tämä meidän tilanteemme (ero Heidistä) ole muutenkin jo selvä.

Toni Niemiseen yhdistetty, 39-vuotias oululaisnainen totesi Ilta-Sanomille, ettei ollut kolmantena osapuolena Niemisten erossa.

Ilta-Sanomat uutisoi Toni ja Heidi Niemisen asumuserosta ensimmäisen kerran tammikuussa. Asumusero paljastui, kun Heidi Nieminen julkaisi Facebook-sivullaan julkisen päivityksen, jossa tarjosi perheen yhteistä Oulun-kotia vuokralle.

– Toni muutti toisen naisen luokse, että se on tilanne nyt. Sen vuoksi tosiaan laitoin asunnon vuokralle. Tämähän on minun asuntoni ja saan tehdä tällä ihan mitä haluan. Kyllä minä siitä Tonillekin toki kerroin, Heidi Nieminen totesi IS:lle 9. tammikuuta.