Sometähti Linda Ekroth söi päivän ajan kuin Victoria's Secret -malli – heti ensimmäinen ateria sai itkun kurkkuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen sometähti söi päivän ajan kuin Victoria’s Secret -malli – jo aamupala sai itkun kurkkuun: ”Miksi kukaan joisi tätä?”

Youtube-tähti Linda Ekroth kokeili syödä päivän ajan kuin Victoria’s Secret -malli julkaisemallaan Youtube-videolla.

Youtube-tähti Linda Ekroth kokeili syödä päivän ajan kuin Victoria’s Secret -malli julkaisemallaan Youtube-videolla.

Julkaistu: 22.1. 17:16

Linda Ekrothin seuraajat kauhistelivat mallien noudattamaa ruokavaliota.

Youtube-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Linda Ekroth julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän syö päivän ajan kuin Victoria’s Secret -malli.

Idean Ekroth sai bongatessaan Victoria’s Secret -malli Romee Strijdin Youtube-videon, jossa malli kertoo ruokavaliostaan.

– Ajattelin, että VS-mallit syövät lähinnä salaattia ja juovat matcha-lattea, mutta ruoat olivatkin sellaisia, joita itsekin syön. Halusin selvittää, pitääkö se myytti paikkaansa, että kaikki VS-mallit noudattavat järkyttäviä ruokavalioita, Ekroth kertoo videolla.

Sometähti päätti kokeilla vastaavanlaista ruokavaliota ja selvittää, miten se vaikuttaisi hänen omaan oloonsa.

Videolla hän syö aamupalaksi puuroa mustikoilla, proteiinijauholla, hampunsiemenillä ja maapähkinävoilla. Aamupalaan sisältyy vielä yksi lisäys, joka saa Ekrothin epäröimään.

– Olen kuullut, että Victoria’s Secretin mallit juovat aamuisin omenaviinietikkaa. Kuten pelkäsin, myös Romee juo sitä, joten tätä on siis juotava.

– Tämä haisee niin järkyttävältä, että meinaa itku tulla. En ymmärrä, miksi kukaan joisi tätä vapaaehtoisesti, Ekroth tuskailee.

Omenaviinietikan hyödyiksi väitetään, että se tuhoaa bakteereja, alentaa verensokeria, auttaa diabetekseen ja painonpudotukseen sekä vähentää rasvaa vatsan alueelta. Sometähti suhtautuu lupauksiin epäilevästi.

Lounaaksi leipää

Lounaaksi Ekroth syö leivän, jonka päällä on avokadoa, ituja, kananmunaa ja suolaa. Hän kommentoi, että kyseinen kattaus menisi hänellä aamupalana.

– Päällimmäinen fiilis on, että väsyttää ja heikottaa jonkin verran ja on aika nälkä.

Välipalana on hummusta porkkanan ja kurkun kera. Ekroth kulauttaa suuhunsa myös inkiväärishotin, mikä tekee tiukkaa tyhjällä vatsalla. Välipalan jälkeen Ekroth suuntaa ryhmäliikuntatunnille, mutta alhainen kalorimäärä alkaa jo tuntua.

– Voin sanoa, että tämä ruoanmäärä ei ole riittävä, koska tunnin aikana heikotti todella paljon, enkä meinannut jaksaa tehdä liikkeitä kovilla painoilla.

Illalliseksi Victoria’s Secret -malli Romee Strijd käy usein ravintolassa syömässä tai tilaa ruokaa kotiin. Ruoat koostuvat usein kasviksista, joten Ekroth soveltaa reseptiksi kasviksia ja pastaa.

Ekrothin loppupäätelmä mallin ruokavaliosta on, että ruoka itsessään on hyvää, mutta annoskokojen pitäisi olla huomattavasti suurempia.

– Oli tässä ruokavaliossa jotain järkeä, mutta varsinkin jos haluaa treenata, tuollainen ruokamäärä ei riitä, Ekroth tiivistää.

Seuraajat kauhistelevat

Youtube-video keräsi Ekrothin seuraajilta kommentteja ruokavaliosta.

– Onhan tuo nyt todella pieni määrä ruokaa, eräs seuraaja kommentoi.

– En kyllä usko, että voisin ikinä syödä kuten malli, toinen samaistuu.

– Huvikseni laskin minkälainen energiamäärä tuosta ruokavaliosta suurin piirtein tulee: vastaus on 1300-1500 kcal. Normaali aikuinen nainen vaatii keskimäärin 2000 kcal/vrk, eli tästä voi vähän päätellä minkälaisella energiamäärällä nuo elävät, kolmas huomauttaa.

Ekrothilla on Youtubessa yli 70 000 tilaaja ja Instagramissa yli 36 tuhatta seuraajaa.

Tuoreimmat osastosta