Janni Hussi alkoi saada raskausonnitteluja julkaistuaan kuvan Instagramissa – sitten somepersoona nosti esiin vaietun aiheen - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi alkoi saada raskausonnitteluja julkaistuaan kuvan Instagramissa – sitten somepersoona nosti esiin vaietun aiheen

Julkaistu: 22.1. 10:05

Mediapersoona Janni Hussi tyrmäsi raskausutelut, joita hän sai Instagram-kuvansa alle.

Hyvinvointialan yrittäjä ja radiojuontaja Janni Hussi, 28, otti sosiaalisessa mediassa kantaa hänestä velloviin raskaushuhuihin. Osa naisen seuraajista uteli tuoreen Instagram-kuvan kommenteissa, mahtaako somepersoona olla raskaana.

Hussi kiisti väitteet raskaudesta. Samalla hän nosti puheenaiheeksi sen, kuinka naisen keho muuttuu kuukauden eri vaiheissa.

– Tervetuloa Naisen anatomia minuutissa -kurssille! Otathan hyvän asennon ja heristät korvasi kuulolle, Hussi aloitti päivityksensä.

– Naisen vartalo on mitä ihmeellisin kapistus. Se ei nimittäin näytä yhtenäkään päivänä samanlaiselta! Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään.

Hussi totesi päivityksessä, että muun muassa kuukautiset vaikuttavat merkittävästi naisen kehoon – eikä turvotus tarkoita raskaana olemista.

Kuvaparissa Hussi esittelee muuttuvaa kehoaan kierron eri vaiheissa. Näiden kuvien välillä on 23 päivää.

– Haluan toivottaa sinulle varovaisuutta toivotuksien kanssa, sillä emmehän me kaikki ole turvotuksesta huolimatta tiineinä.

Alun perin Hussi jakoi sivuillaan kuvaparin, jossa on kuva hänestä lapsena ja tilanne nykyhetkestä. Somepersoona kertoo kuvien olevan totuus siitä hetkestä, kun hän yrittää päättää, minkä kuvan julkaisee itsestään.

– Ku oot kuvannu ittees koko päivän ihan Instamallina ja koitat päättää mikä 1687:stä selfiestä olis julkaisukelpoinen.

Hupaisa otos onkeräsi runsaasti tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. Osa seuraajista kuitenkin uteli epäasiallisesti, mahtaako somepersoona olla raskaana.

Hyvinvointiyrittäjänä tunnettu Janni Hussi on tehnyt uuden aluevaltauksen radioon.

Hyvinvointiyrittäjänä tunnettu Janni Hussi on tehnyt uuden aluevaltauksen radioon.

Urallaan uuden aluevaltauksen tehnyt Hussi aloitti tammikuun alussa juontajan työt Radio Suomipopilla, jossa hän juontaa jatkossa kanavan viikonloppuja.

Syksyllä Janni Hussi nähtiin televisiossa Suurin pudottaja -ohjelmassa valmentamassa ohjelmassa painoaan pudottaneita julkkiksia. Janni valmensi ohjelmassa toista kahdesta toisiaan vastaan kilpailleesta joukkueesta.

Hän elää avoliitossa Joel Harkimon kanssa. Pari muutti saman katon alle viime keväänä.

Joel ja fitness-kaunotar kertoivat suhteestaan julkisuudessa lokakuussa 2018.

Tuoreimmat osastosta